banner564

100 bin TL  nakit ödedi

Ledra Palace trafik ışıklarında motosiklet sürücüsü Mehmet Öztürk’ün yaralanmasına neden olan Rafaella Christofid teminat ile serbest kaldı

100 bin TL  nakit ödedi
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da Ledra Palace trafik ışıklarında motosiklet ile salon aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan Mehmet Öztürk’ün hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. 
Kazanın ardından tutuklanan salon araç sürücüsü Kıbrıslı Rum Rafaella Christofidou ise dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, duruşmada öncelikle kazanın oluş şeklini aktardı. 
Polis, 3 Şubat 2019 tarihinde saat 02.40 sıralarında Lefkoşa’da Sarayönü sokak boyunca LN 269 plakalı motosiklet ile dikkatsizce seyreden Mehmet Öztürk’ün , Ledra Palace trafik ışıklarına geldiğinde sinyalizasyon ışıklarının tadilat nedeniyle devre dışı olmasından dolayı a yoluna devam ettiğini söyledi. 
Polis, KWD 199 plakalı araç sürücüsü Rafaella Christofidou’nun da sinyalizasyon ışıklarının yanmamasından dolayı yoluna devam ettiğini açıkladı. Polis, yoluna devam eden her iki sürücünün çarpıştığını,  Mehmet Öztürk’ün yaralanarak Lefkoşa Dr. Burhan Nakbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıdığını belirtti.

Öztürk, hayati tehlikeyi atlattı
Polis, Öztürk’ün sağ ayağında, kalçasında ve burnunda kırıklar olduğunu ancak hayati tehlikeyi atlattığını söyledi.
Soruşturmanın tamamlandığını, zanlının Güney Kıbrıs vatandaşı olduğunu söyleyen polis, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, zanlının 100 bin TL nakit teminat yatırması ve iki haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.   

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rafaella Christophidou
Rafaella Christophidou - 1 yıl Önce

Hi,

I would like to request if possible to remove my photo from you website as it appears when someone is writing my name in google and I am facing difficulties in my career and personal life.

This case in closed now.

Thank you in advance,

Rafaella Christophidou

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474