banner564

2 gün tutuklu 

Demir coplu ve sopalı kavga ile ilgili aranan Veli Yıldırım teslim oldu

2 gün tutuklu 
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’nın en işlek bölgelerinden biri olan Gülseren’de üniversite öğrencileri demir coplu, sopalı kavgaya girişti. 20 Nisan’da yaşanan olayda Burak Göktürk Erden’in aracına demir sopalarla vurup hasara uğratan 7 zanlı yakalandı. Olayla ilgili Veli Yıldırım ise kayıplara karıştığı için aranan şahıs ilan edildi. 
Sekiz öğrenci arasında çıkan kavga ile ilgili aranan Veli Yıldırım önceki gün polise giderek teslim oldu.
Gözaltına alınan zanlı dün mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhinde 2 gün tutukluluk emri temin edildi.
Mahkemeye meseleyi anımsatan Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Kol, 20 Nisan 2019 tarihinde, saat 21.00 sıralarında, Furkan Güven, Burak Göktürk Erden, Alperen Özcan’ın, kendilerine ters baktığı gerekçesi ile Ahmet Ovezo, Azamet Ovezo, Jemşit Esedo, Serhat Yıldırım ve Veli Yıldırım’ın cop ve sopalarla kavga ettiğini söyledi. 

Demir sopalarla araca vurdu
Kavga sırasında, Serhat Yıldırım ile mahkeme huzurundaki zanlının,  Burak Göktürk Erden’in aracına demir sopalarla vurarak kasti hasara uğrattığını belirten Kol, soruşturmanın yeni başladığını bildirerek, mahkemeden süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın yeni başladığına dikkat çekerek zanlının, 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473