banner564

20 sabıkası var

Park halindeki araçlardan güneş gözlüğü sirkat eden Onur Tiken Merkezi Cezaevi’ne gönderildi

20 sabıkası var
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, 5 Nisan’da, park halinde bulunan 3 ayrı aracı açan ve araçlardan bir tanesinin içerisinden toplam değeri bin 800 TL olan güneş gözlüğü sirkat eden Onur Tiken, dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkeme 20 ayrı sabıkası bulunan zanlıyı davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderdi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Salih Fidan Ersan, zanlının, 5 Nisan 2019 tarihinde, park halinde bulunan kilitsiz vaziyetteki 3 aracı açtığını ve bunların bir tanesinden, değeri bin 800 TL olan 3 güneş gözlüğü sirkat ettiğini söyledi.
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Ersan, 20 ayrı sabıkası bulunan zanlının, davaları görüşülüneye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının, davaları görüşülünceye kadar ve her halükarda 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

sirkat'in hırsızlık olduğunu yazınız.insanların çoğu bilmiyor...Nufus sayılmasın diyen mert'e cevap...bu yaşta bu kadar alçaklık....bunu 70 yaşında düşünün...

melis
melis @ALFAROMEO - 5 yıl Önce

düşüncesizlik yapma

..
.. @ALFAROMEO - 5 yıl Önce

her insan sizin gibi olamıyor değilmi insanların şimdiki halini değil geçmişinin yargılanması gerekiyor siz elinizde parayla oynarken belkide bu çocuk 1 kuruşu bile bulamıyordu insanları yargılamak size düşmedi

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474