banner564

2 taraflı darbe yedi

Karşıyaka’da ikamet eden Richard Cadd, Ramazan Acar’ın karısına mesaj atarak “Eşin seni, benim karımla aldatıyor” deyince bıçaklı saldırıya uğradı

2 taraflı darbe yedi
banner598
Teoman TURAN
   Kıbrıs’ın en güzel bölgelerinden biri olan Karşıya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.  Richard Stuard Cadd isimli şahıs, kendisini aldatan eşinin Ramazan Acar ile ilişkide olduğunu iddia ederek, bu ilişkiyi bozmaya yönelik bir senaryoyu uygulamaya koydu.
   Ramazan Acar’ın eşine mesaj atan Richard Cadd, “Eşin seni benim karımla aldatıyor” dedi. Mesaj sonrasında öfkesine hakim olamayan Ramazan Acar sabah 02.30 raddelerinde 27 santimlik bıçağı yanına alarak Esentepe’den yola çıktı ve Karşıyaka’ya gitti. Eşi ile arasını bozduğunu söyleyen Ramazan Acar; Richard Cadd’ı 5 ayrı yerden bıçakladıktan sonra Lapta Polis karakoluna giderek teslim oldu.

Gece yarısı yola düştü
Gözaltına alınan ve hakkında soruşturma başlatılan Acar dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Yaşanan olayı ve zanlı hakkındaki iddiaları mahkemeye aktaran polis, Ramazan Acar’ın, eşine mesaj atan Richard Stuard Cadd’ı bıçakladığını söyledi. 
Polis, Acar’ın, Esentepe’den önceki gece geç saatlerde 27 santimlik bıçağı yanına alarak Cadd’ın Karşıyaka’da kalmakta olduğu eve gittiğini ve 5 kez vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladığını kaydetti. 

Bıçakladıktan sonra karakola teslim oldu
Polis, olayın gece saat 02.30 sıralarında yaşandığını, zanlı Acar’ın ise 03.00 sıralarında bıçak ile Lapta Karakolu’na teslim olduğunu kaydetti. Polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini Caddı’n eşine sosyal medya üzerinden mesaj atarak aralarının bozulmasına öfkelendiğini ve bu suçu işlediğini itiraf ettiğini söyledi. 

Cadd’ın durumu ağır
Vücudunun 5 yerinden bıçaklanan ve ağır yaralanan Richard Stuard Cadd’ın cerrahi bölümünde uyutulduğunu ifade eden polis, olayla ilgili görgü tanıklarının olduğunu ve alınması gereken ifadeler olduğunu söyledi. Polis, zanlının soruşturma amaçlı 3 gün tutuklu kalması talebinde bulundu. 
Mahkeme hakkında “Katle teşebbüs” ve “Ağır Yaralama” suçlarından soruşturma başlatılan zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473