banner564

Eğlenceyi zehir etti

Kafayı çektikten sonra festival alanına giden Haşim Çelik, 35 yaşındaki kadının kalçasına elleyince kıyamet koptu

Eğlenceyi zehir etti
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
   Gazimağusa’da, geçtiğimiz hafta sonu başlayan ve 1 hafta sürecek olan, Suriçi festivalinde önceki gece çirkin bir olay yaşandı. Gazimağusa halkının yoğun ilgi gösterdiği ve aileleri ile keyifli saatler geçirdiği festivalde, aşırı alkol alan Haşim Çelik isimli şahıs, festival alanında dolaşan 35 yaşındaki kadının kalçalarını sıkarak cinsel saldırıda bulundu. Başta festivale katılan vatandaşlar olmak üzere tüm bölge halkının tepkisini toplayan Haşim Çelik, polis tarafından gözaltına alınarak dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

265 promil alkol çıktı
   Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Ersoy Saydağ, zanlının, 4 Haziran 2017 tarihinde, saat 23.30 sıralarında, 265 promil alkol tesiri altında,  Gazimağusa Suriçi festivalinde, festival alanında yürümekte olan 35 yaşındaki kadının arkasından yaklaşıp kalçalarını sıkarak cinsel saldırı suçunu işlediğini söyledi.

Soruşturma tamamlandı
   Zanlının yapılan şikayet üzerine aynı tarihte gözaltına alındığını belirten Saydağ, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildirdi. 
Saydağ, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının, 5 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin, lehinde, 50’şer bin TL kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Bölge halkı tepkili
   Öte yandan Gazimağusa halkı yaşanan olaya tepki gösterdi. Böylesine güzel bir organizasyonda, yaşanan bu olayın kendilerinde büyük öfke yarattığını belirten bölge sakinleri, bu tür insanların böylesine güzel organizasyonlara da asla zarar veremeyeceğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473