banner564

3 bin lira ödediler

74 yaşındaki Ahmet Barut’a çarpıp kaçan Nhomachi isimli genç kadın ve erkek arkadaşı teminata bağlandı

3 bin lira ödediler
banner598
Çiğdem AYDIN
Nhomachi Henrieta isimli genç kadın, erkek arkadaşının adına kayıtlı kiralık araçla trafiğe çıkarak 74 yaşındaki Ahmet Barut’a çarpıp kaçtı. Olaydan sonra polis tarafından yakalanarak önceki gün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan zanlılar dün teminata bağlandı.
Zanlılar bir gün süren tutukluluğun ardından dün yargılanacakları davalardan teminata bağlanmak üzere yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlılardan Henrieta'nın 2 bin TL, Alexsandre'nin ise bin TL nakit teminat yatırması, her iki zanlının yurt dışına çıkışlarının yasaklanması ve hafta bir gün polise giderek imza atmaları şartları ile tutuksuz yargılanmalarına karar verildi.
Lefkoşa’da 14 Ocak tarihinde meydana gelen olayda, zanlı Nhomachi Henrieta’nın erkek arkadaşı adına kayıtlı olan kiralık aracı kullanma izni olmamasına rağmen kullandığı sırada Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Caddesinde yaya olarak yürüyen 74 yaşındaki Ahmet Barut’a çarparak yaralanmasına sebep olmuştu. 
Zanlı olay yerinde kiralık arabayı da bırakarak kaçmış, yapılan soruşturma sonucundan zanlı ve erkek arkadaşı tespit edilerek tutuklanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2017, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473