banner564

4 ameliyat yetmedi

Spor eğitmeni olan 33 yaşındaki Hüseyin Luricinalı’nın ‘Hipofiz Adenom’ adı verilen bir çeşit beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğü hastanede sonuç alınamıyor

4 ameliyat yetmedi
banner598
Çiğdem AYDIN
Hüseyin Luricinalı, kas geliştirme, spor öncesi ve sonrasında ilaç kullanımı konusunda başkalarına tavsiyelerde bulunan bir eğitmendi. Aynı zamanda hafta sonu gazete eklerinde daha çok sporcuların ilaç kullanımlarına yönelik tavsiyeleriyle tanınıyordu... 
Ancak 3 ay kadar önce bir anda baş ve göz kısmındaki ağrılar nedeniyle kendini hastanede buldu...
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılan ve ‘Hipofiz Adenom’ (Beyin Tümörü) teşhisi konulan Hüseyin Luricinalı 4 kez ameliyat olduğu halde bir sonuca ulaşılamadı. Luricinalı’nın kas sisteminin çöktüğü belirtilirken, maddi destek kampanyası başlatan arkadaşları, güneydeki bir hastaneye nakli için uğraşıyor.
Gayet sağlıklıyken bir anda beyinde ortaya çıkan tümörle birlikte hayatı tehlikeye giren 33 yaşındaki Hüseyin Lüricinalı’nın tedavisi için çeşitli yöntemler denendi ancak cevap alınamadı… 
Şimdi yeni bir tedavi için hem maddi kaynağa hem de Hüseyin’e morale ihtiyaç var… 
Hüseyin’i seven çok sayıda arkadaşı onun için devreye girdi… 
Arkadaşları, beyninde tümör tespit edilen ve 4 kez ameliyat olan ancak sağlığına kavuşamayan 33 yaşındaki eski sporcu Hüseyin Luricinalı’nın kas sistemi çöktüğünü ifade etti.
Hüseyin’in tedavi için Güney Kıbrıs’a götürülmesi ve maddi kaynağa ihtiyaç olduğunu belirten arkadaşları, sosyal medya üzerinden bir kampanya başlattı. 
Ayrıca ona moral verebilmek için de dün hastanede kendisini ziyaret ettiler. 

Hesap numarasına yardım bekleniyor
Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla Luricinalı’ya maddi manevi destek olmaya çalışan arkadaşlarının verdiği bilgiye göre Hüseyin için Türk Bankası’nda  2000075262 (TL hesabıdır) hesap açıldığı belirtildi.
Arkadaşları, tedavi ve ameliyat masrafları için durumu müsait olan duyarlı kişilerin gönüllülerden koptuğu kadar belirtilen banka hesaplarına yardım yapılırsa Hüseyin’in hayatta kalmasına bir umut olacağının altını çizdiler.

Arkadaşları ne dedi?

Hasan Zabit: Pazartesi günü saat 18.00’de Lefkoşa’daki Anayasa Bar’da Hüseyin için ilk etkinliğimizi düzenleyeceğiz. Etkinlikler devam edecek. Hüseyin Luricinalı arkadaşımız için ne gerekirse yapacağız. Kıbrıs halkından destek bekliyoruz.

İrfan Onbaşı: Arkadaşımızın bizim aramıza dönmesi için elimizden gelen maddi manevi yardımları tanıdık tanımadık herkesten bekliyoruz.  Kendisin ve ailesinin çektiği açılar kolay değil ve herkesten destek bekliyoruz.

Erinç Aydınova: Son durumu pek iç açıcı değil. Hüseyin yaklaşık 2- 3 yıldır tedavi sürecindedir. Çeşitli teknikler uygulandı ancak cevap vermedi tedavilere. Bir doktor tavsiyesi üzerine bir teknik daha uygulanacak ve bunun için biz arkadaşları olarak kendisine yardımcı olabilmek amacıyla sosyal medya üzeri ve kendi aramızda bunu yaymaya çalıştık. Sağ olsun arkadaşlarımız ve çevresi destek veriyor. Umarım son yapılacak olan tekniğe cevap verir ve Hüseyin eski sağlığına kavuşur. Kendisinin aramıza dönmesini bekliyoruz.

Hilmi Damdelen: Arkadaşımız için herkesi maddi desteğe davet ediyoruz. Buradan bir mesajımız olsun. Eminiz Hüseyin arkadaşımız bunu da atlatabilecek.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474