banner564

4 bin lira ödedi

Gazimağusa’da 3 ay içerisinde çaldığı 6 tane bisikletten bir tanesini satan Kymran Guseynov, aldığı paranın fazlasını kefalete yatırdı

4 bin lira ödedi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 2016 yılı Aralık ayı ile 2017 yılı Mart ayı içerisinde, 6 tane bisiklet çalan, bir tanesini de satarak sahtekarlıkla para temin eden Kymran Guseynov, dün teminat maksatlı çıkarıldığı mahkeme tarafından davaları görüşülünceye kadar kefaletle serbest bırakıldı.
Mahkemeye meseleyi anımsatan Adli Şube’de görevli polis memuru Ayhan Arabi, zanlının 2016 yılı Aralık ayı ile 2017 yılı Mart ayı içerisinde, Gazimağusa’da 6 adet bisiklet sirkat ettiğini ve bunlardan bir tanesini satarak sahtekarlıkla para temin ettiğini söyledi. 
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Arabi, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 4 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve haftada 3 gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474