banner564

40 santim yetmedi

Bufavento Kalesi’nin ününe ün katmak için yetiştirdiklari Hint Keneviri’ni sularken yakalanan 3 yabancı, polisin başarısına hayran kaldı

40 santim yetmedi
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’deki tarihi Bufavento Kalesi’nin güneydoğusunda bulunan dağlık alana hintkeneviri eken Ryan Hooton Clark Bradford ile Samuel Joseph Heath, 40 santim boyuna ulaşan bitkiyi sulamaya gittikleri esnada suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlılar Ryan Hooton Clark Bradford ve Samuel Joseph Heath’ın Mayı ayı içerisinde Bufavento Kalesi’nin güneydoğusundaki dağlık alana hintkeneviri ektiklerini, 22 Haziran 2015 tarihinde ise 40 santim boyundaki bir tane hintkeneviri bitkisini suladıkları esnada tespit edildiklerini söyledi. 
Yapraklarını cebine katmış…
Polis, zanlıların üzerinde yapılan aramada zanlı Ryan Hooton Clark Bradford’un cebinde bitkiden koparılmış yaprakların bulunarak emare olarak alındığını dile getirdi. Zanlıların evinde yapılan aramada ise zanlı Samuel Joseph Heath’ın yatak odasında içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı barındıran bir adet pet şişe tespit edildiğini kaydeden polis, zanlıların gönüllü ifade verip suçlarını itiraf ettiğini kaydetti. Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2015, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474