banner564

5 ayda bitecek

Güzelyurt İlçesine yapılması planlanan tam teşekküllü hastanenin projelendirilme çalışmaları başlıyor

5 ayda bitecek
banner598
Güzelyurt İlçesine yapılması planlanan tam teşekküllü hastanenin projelendirilme çalışmaları başlıyor.
Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı’na bağlı Planlama ve İnşaat Dairesi Koordinatörlüğü’nde gerçekleşen çalışmalar için bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya Sağlık Bakanı Salih İzbul ile Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren başkanlık etti.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanı Salih İzbul, toplantıda yaptığı açıklamada Güzelyurt ve bölgesinin sağlık alanında büyük bir ihtiyacı olan hastanenin oluşumu adına ilk adımın atılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Projenin kısa sürede tamamlanması için konunun yakın takipçisi olacaklarını ve ilgili daire ile uyum içerisinde çalışmalar yürüteceklerine vurgu yapan İzbul, yapılması düşülen hastanenin 50 yatak kapasiteli poliklinik, ameliyathane, idare ve servislerden oluşacağını anımsattı.İzbul, emeği geçenlere teşekkür ederken, projenin şimdiden hayırlı olmasını diledi.
Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren de konuşmasında yaklaşık 10.000 m2 alan üzerinde yapılması düşünülen hastanenin Bakanlığına bağlı Planlama ve İnşaat Dairesi tarafından büyük bir titizlikle projelendirileceğini söylerken, topluma hizmet edecek böyle bir projeyi hayatı geçirmenin önemine değindi.
Bakan Evren, proje kapsamında Bakanlık ve ilgili tüm kurumlarla yapılan işbriliğinin devam edeceğini ve projelendirmenin 5 ay gibi kısa bir sürede de tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2015, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473