banner564

700 liraya satmış

Kaldığı pansiyon sahibinin telefonunu çalan Ertuğrul Temizel, adını kirletti

700 liraya satmış
banner598

Suna ERDEN
Kuzey Kıbrıs’a  iş bulup çalışmaya gelen ve Lefkoşa’da bir pansiyona yerleşen zanlı Ertuğrul Temizel, umduğunu bulamayınca işletmecinin telefonunu çalıp, sattıktan sonra gitmeye kalkıştı. Polis, zanlıyı havaalanında gözlatına alırken dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Ertuğrul Temizel'in 9 Mart 2018 tarihinde turist olarak Kuzey Kıbrıs’a geldiğini ve Lefkoşa’da faaliyet gösteren Başkent Pansiyona yerleştiğini söyledi. Polis, zanlının pansiyonda kaldığı sırada 15 Mart tarihinde resepsiyon bölümündeki kayıt defteri arasında bulunan ve işletmeci Nazan Seher Türkpençesi isimli şahsa ait olan 700 TL değerindeki General Mobile marka cep telefonunu çaldığını belirtti. Polis, çalıntı telefonun Lefkoşa’da Fikret Telefon isimli işyerine zanlı Temizel tarafından satıldığının tespit edildiğini belirtti. 

Çıkarken yakalandı
Polis, yapılan ileri soruşturmada zanlının 23 Mart tarihinde Ercan Havaalanı’ndan çıkış yapmak isterken tespit edilerek tutuklandığını ve ve akabinde gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini mahkemeye aktardı. Polis, zanlı hakkında  başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirterek, 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.  Yargıç Vedia Berkut Barkın, zanlının soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474