banner564

780 Euro buharlaştı

Arkadaşlarının evine girerek, hem telefonlarını, hem de parasını çaldılar

780 Euro buharlaştı
banner598
Melin DOBRAN
Haspolat bölgesinde arkadaşlarının evlerine pencereden girerek paralarını ve eşyalarını çalan zanlılar Stainless Morka, ve Olachpıpo Rashe tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlıların çaldıkları eşyaların bir kısmını satıp parasını harcadıkları açıklandı.
Polis, zanlılar Stainless Morka, ve Olachpıpo Rashe’nin 10 – 21 Temmuz arasında Haspolat bölgesinde kalan Umar İbrahim, Muhammed İbrahim, Ero Michael ve Yakubu Warkaka’nın evlerine pencereden girerek ev içerisinde bulunan 2 adet laptop. 4 adet telefon, 1 adet harddisk ile 780 Euro para çaldıklarını söyledi. Polis, zanlıların gönüllü ifade verip eşyaları aldıklarını kabul ettiklerini ancak parayı almadıkları yönünde beyanda bulunduklarını belirtti. 

Laptopları satıp parasını yediler
Polis, mesele ile ilgili yürütülen soruşturmanın devam ettiğini 4 adet telefon ve harddiskin zanlıların tasarrufunda bulunduğunu kaydederek, diğer eşyaların satıldığını, paranın harcandığını söyledi. Polis, zanlıların laptopları sattıkları yerlerde arama yapılacağını belirterek, zanlıların ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2016, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474