banner564

8 gün daha  hücredeler

WRC Kaporta’yı kundakladıkları iddiasıyla tutuklanan Ferhat Doğan ile Abdülkerim Karabiber yeniden mahkemeye çıkarıldı

8 gün daha  hücredeler
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, geçtiğimiz hafta, Büyük Sanayi Bölgesi’nde gaaliyet gösteren WRC Kaporta’nın kundaklanması olayı ile ilgili tutuklanan Ferhat Doğan ile Abdülkerim Karabiber hakkındaki soruşturma devam ediyor. Zanlılar dün mahkeme huzuruna çıkarılarak soruşturma maksatlı 8 gün ek tutukluluk emri temin edildi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Müjdat Günay, zanlıların 11 Eylül 2018 tarihidne saat 03.00 sıralarında, Büyük Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren WRC Kaporta isimli işletmeye, kapıyı zorlayarak kırdıktan sonra girdiklerini ve işletmeyi çakmak ile ateşe vermek sureti ile kundakladıklarını söyledi. Meselele ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında öncelikle zanlı Ferhat Doğan’ın tespit edildiğini belirten Günay, zanlının işletmeyi zanlı  Abdülkerim Karabiber ile birlikte kundakladıklarını itiraf ettiğini açıkladı. 
Günay, itiraf üzerine zanlı Abdülkerim Karabiber’i de tespit ederek gözaltına aldıklarını, soruşturma kapsamında zanlılara ait bazı kıyafetlerin emare alındığını söyledi. Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını bildiren Günay, mahkemeden ek süre talep etti.
Yargıç Umut İnan, zanlıların 8 gün daha polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473