banner564

Acelesi eceli oldu

Kırmızı ışıkta durmadan yoluna devam eden 54 yaşındaki motosiklet sürücüsü Doğan Selçuk, bu hatasını canıyla ödedi

Acelesi eceli oldu
banner598
Melin DOBRAN
Girne-Alsancak Çevre yolunda dün 13.30 civarında meydana gelen trafik kazasında 54 yaşındaki motosiklet sürücüsü Doğan Selçuk, olay yerinde hayatını kaybetti. Girne-Alsancak çevre yolu üzerinde, MT 583 plakalı motosiklet ile seyreden Doğan Selçuk (E-54), kırmızı trafik ışığı yandığı halde, Zeytinlik kavşağından dikkatsizce çevre yoluna giriş yaptı. O sırada çevre yolu üzerinde, tarafında yeşil ışık yanan ve doğu istikametinden batı istikametine doğru seyreden, Mesut Doğan’ın (E-43) yönetimindeki, NB 583 plakalı aracın önünü tıkayarak çarpışmalarına neden oldu. 

Eşi Saadet Selçuk ağır yaralandı
Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 13.30 sıralarında Doğan Selçuk’un MT 583 plakalı motosikletiyle “kırmızı ışık yanmasın rağmen anayola dikkatsiz giriş yapması” ve 43 yaşındaki Mesut Doğan’ın kullandığı NB 583 plakalı aracın “önünü tıkaması” sonucu meydana geldi.
Çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü Doğan Selçuk olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan 49 yaşındaki Saadet Selçuk da ağır yaralı olarak Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bahçıvanlık yapıyordu
Saadet Selçuk, önce Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne, ardından da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Selçuk, yapılan tedavinin ardından, müşahede altına alındı. NB 583 plakalı araç sürücüsü Mesut Doğan ise polis tarafından tutuklandı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Selçuk çiftinin iki evlat sahibi olduğu öğrenildi. Girne’de Hacı Ali Sitesi’nde bahçıvan olduğu belirtilen Selçuk’un çalışma izni ile adada bulunduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2016, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474