banner564

Acı çekti

Portakal bahçesini sulayan Ayşe teyze, su motoruna takılan eteğini kurtarmak isterken parmağından oldu

Acı çekti
banner598
Hüseyin ÇİÇEK 
   İskele’ ye bağlı Kuzucuk köyünde dün sabah talihsiz bir kaza yaşandı. Kendisine ait portakal bahçesinde sulama yapan Ayşe Seven isimli 65 yaşındaki kadının eteği o esnada çalışır vaziyette olan su motorunun kolonuna takıldı. 
   Eteği kurtarmak isteyen Ayşe Seven ne olduğunu anlamadan bir anda sol elini de kolona kaptırdı. Baş  parmağı kopan Ayşe Seven oğlu tarafından apar topar Gazimağusa Devlet Hastahanesine götürüldü.
   Gazimağusa Devlet Hastahanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından, plastik cerrah olmadığı için ambulans ile Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Ayşe Teyze ameliyata alındı ve kopan parmağı dikildi.

Oğlu şikayet etti
   Diyalog muhabirina konuşan Ayşe Seven’in oğlu Namık Seven, olay esnasında annesinin 200 metre uzağında olduğunu söyledi. Seven, kaza yaşanır yaşanmaz annesini alıp eve götürdüğünü ve yırtılan elbileserini değiştirdiğini söyledi. Annesini arabaya koyarak yola çıktığını anlatan Seven, durumu 112 acil servise bildirdiğini, az sonra Gazimağusa Devlet Hastahanesi’nde olacağını görevliye söylediğini ve gereken hazırlıkların yapılmasını istediğini anlattı.
    Durumu bildirdikten 15 dakika sonra Gazimağusa Devlet Hastanesine gittiğini söyleyen Seven, acil serviste hiç kimsenin vakadan haberi olmadığını belirterek, bu duruma sitem etti.
   Seven, Gazimağusa’da plastik cerrah olmadığı için annesini Lefkoşa’ya sevk ettiklerini ifade ederek, oradaki personelin bu tür vakalara ciddiyetle yaklaşmadığını, çok esnek bir davranış sergilediğini iddia etti. Seven, Sağlık Bakanlığının, acil servislerle ilgilenmesini istedi. 


Fotoğraflar: Hüseyin ABRAŞ

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474