banner564

Acil müdahale için şart

Havaların ısınmasıyla birlikte ormanlık arazilerde artan yangınlar, helikopter alınması konusundaki tartışmaları yeniden gündeme getirdi

Acil müdahale için şart
banner598

Hakan YILDIRIM

Havaların ısınmasıyla birlikte ormanlık arazilerde artan yangınlar, yangın helikopteri alınması konusundaki tartışmaları yeniden gündeme getirdi. Yangına hızlı müdahale için yangın helikopterinin şart olduğunu belirten vatandaşların bu konuda önerileri de var. Diyalog’a konuşan vatandaşlardan bazıları “Askeri helikopter ile bu iş çözülür” derken, kimi vatandaş ise Türkiye’den bu konuda destek alınabileceğini düşünüyor. Bazı vatandaşlarımız ise “Ülkede zaten orman kalmadı, helikoptere hiç gerek yok” diyor. 
Orman Dairesi’ne ait bazı araçların hasarlı olması konusunda ise vatandaşlar, “Ülkede arızalı olmayan ne kaldı ki” yorumunda bulundu.
Vatandaşın görüşleri şöyle:

Halil Selçuk: Ülkede yangın helikopterine kesinlikle ihtiyaç var. Para çok, yiyici çok ama parayı yiyorlar, helikoptere sıra gelmiyor. Türkiye hükümeti yolladığı paralara dikkat etsin; bu paraların nereye gittiğini sorması gerekiyor. Devletin araçları da bozuksa, bir an önce tamir etsinler. Başımızdaki ustalar paraları idare edip yeni araç alsınlar.  

Halil Bilener: Bana göre yangın helikopteri ihtiyaç değil çünkü, Türkiye yakın. Bir yangın durumunda Türkiye’den helikopter hemen gelebilir. Bir de burada askeri helikopterler var, bir tanesini yangın helikopteri yapabilirler. Dünya kadar para vermeye gerek yok. Ya askerle yada Türkiye ile bu sorunu çözebilirler. Araçların arızalı olmasına diyeceğim bir şey yok. Zaten her şeyimiz arızalı. Bir tek onlar arızalıysa diyecek bir şey yok.

Sait Kumru: Yangın helikopteri şart değil. Orman kalmadı zaten. Yangın helikopteri alıp, boşuna ödeme yapacaksın. Biz de öyle para yok. 8 tane ağaç kaldı, onun için helikopter mi alacağız? Yangın olduğunda Rum tarafı gönderir, hem anlaşmada da işimize yarar, olmaz mı? Boşu boşuna para vermeyelim. Araçların bakımını yapsınlar, bütün gün yatmasınlar. Yatarsan araba çalışmaz.”

Mahmut Güzel: Kesinlikle yangın helikopterine ihtiyaç var, çünkü yangın çıktığında ne yapacaksınız? Daha önce de oldu, Türkiye’den helikopter bekledik. Ülkede yönetim zayıf. Orman dairesinin araçlarının bozuk olması gayet doğaldır.

İsmet Yücefer: Bence yangın helikopterine ihtiyaç var. Ada çok sıcak ve kurak. Halkımız da çok bilinçli değil, o sebeple helikoptere ihtiyaç var. Arızalı araçlar devletin ihmali.

Yücel İpek: Yangın helikopterine elbette ihtiyacımız var. Kıbrıs’ın iklim koşulları ortada. 15 – 20 sene önce ormanlık alan çok fazlaydı, bir bölümü yandı, hiç olmazsa geri kalanı koruyalım. Bir yangın durumunda acil müdahale edebilelim. Araçların arızalı olmasına da sadece şunu söyleyebilirim: Devletimizi kutluyorum, daha ne diyebilirim ki? Ne güzel.”

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 10:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
her türlü krediyi veriyoruz?
her türlü krediyi veriyoruz? - 4 yıl Önce

Krediye muhtaç insanlara yardım etmek, mali zorluk yaşıyorsanız veya finans karmaşası yaşıyorsanız ve kendi işinizi kurmak için krediye ihtiyacınız varsa veya faturalarınızı ödemek için bir krediye ihtiyacınız varsa, bize yardımcı olmak için oluşturulmuş yasal bir kuruluşuz. veya kişisel kredi, iyi bir iş kurmak veya yerel bir bankadan kredi almakta sorun, e-posta yoluyla bugün bize ulaşın: [email protected]

Eymen
Eymen - 4 yıl Önce

Merhaba, Bir işletme kredisi, bireysel krediler, ipotek kredileri, oto kredileri, öğrenci kredileri, borç konsolidasyon kredileri, teminatsız krediler, risk sermayesi vb. Mi arıyorsunuz? daha fazla neden? Kredi için doğru çözümler sizsiniz! Özel bir borç vericiyiz, şirketlere ve bireylere% 2 gibi düşük ve uygun bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz. Yani hızlı ve kolay bir borçla ilgileniyorsanız.
Whats'App Numarası: +13013649726
E-posta: [email protected] hızlı kredi teklifi. Şimdi üye olun

sharon
sharon - 4 yıl Önce

Benim adım Sharon Petit Homme. Amsterdam, Hollanda'danım. Bu küçük zamanı internete girmek için kullanmak istiyorum. Gerçek ve meşru bir krediye ihtiyacınız varsa, johnsonloanfirm başvurmanız gereken şirkettir. 2 şirket tarafından ihanete uğradım. Johnsonloanfirm'den kredi başvurusu yaptığım üçüncü şirket oldu. Johnsonloanfirm'den kredimi 8 saatten daha kısa bir sürede aldım, dedi şirket bana. Dolandırılmadan çevrimiçi bir krediye ihtiyacı olan herkes johnsonloanfirm'e başvurur. Bu şirketten memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu şirketle yalnızca e-posta veya WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz. E-posta adresi [email protected] Whatsapp +1 (7323146992)

sharon
sharon - 4 yıl Önce

Benim adım Sharon Petit Homme. Amsterdam, Hollanda'danım. Bu küçük zamanı internete girmek için kullanmak istiyorum. Gerçek ve meşru bir krediye ihtiyacınız varsa, johnsonloanfirm başvurmanız gereken şirkettir. 2 şirket tarafından ihanete uğradım. Johnsonloanfirm'den kredi başvurusu yaptığım üçüncü şirket oldu. Johnsonloanfirm'den kredimi 8 saatten daha kısa bir sürede aldım, dedi şirket bana. Dolandırılmadan çevrimiçi bir krediye ihtiyacı olan herkes johnsonloanfirm'e başvurur. Bu şirketten memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu şirketle yalnızca e-posta veya WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz. E-posta adresi [email protected] Whatsapp +1 (7323146992)

Bruce Davids
Bruce Davids - 4 yıl Önce

Ferratum Kredileri

Ferratum ABD, 318, 25 Goodlass Rd, L24 9HJ,
Amerika Birleşik Devletleri.
+1 (754) 2417166, [email protected]

Herkese merhaba, şu anda ciddi bir mali kriz içindesiniz. Krediye ihtiyacınız var mı? Banka tarafından reddedildiniz ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir kredi mi istiyorsunuz? - Sorun değil. Mali durumunuz ne olursa olsun. Size özel eğitim amaçlı ipotek kredileri, ticari krediler, özel krediler ve krediler sunabiliriz.
Sorular / Destek? - E-posta ([email protected]) (+17542417166) ve birkaç saat içinde yanıt alın.

1 ila 30 yıl (12 -360 ay) kredi süresi için çok düşük% 3 faiz oranıyla finansal sorunlarınızı çözmeniz için 5000 ila 200 milyon $ arasında bir kredi ile size yardımcı olabiliriz. Bu finansman programı, müşterinin bizimle bir kredi aldıktan sonra kredi süresi boyunca düşük bir faiz geri ödemesinden yararlanmasını sağlar. Finansal özgürlüğünüz sizin elinizde!
Sizden haber almak isteriz! Herhangi bir endişeniz varsa veya açıklama yapmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki iletişim bilgileri ile bize ulaşın
Eposta: [email protected]
Whatsapp / Çağrı; +1 (754) 2417166

Tim
Tim - 4 yıl Önce

İyi günler

Evet, kredi almanız için bir fırsat

Biz, esas olarak, kendi dışındaki herhangi bir faaliyet için kredi veya avans vererek veya başka şekilde halka finansman sağlama işiyle uğraşan bir finansman sağlama işiyle uğraşan bir finansman sağlama işiyle uğraşan bir finans kului . tüketici finansmanı şirketi. finans şirketi - bir finans kurumu (genellikle bir holding şirketine veya üreticiye bağlı) Proje Finansmanı ve Ticari Kredi sunuyoruz. Ayrıca Çiftlik Kredisi, Araba, Kredi, Kira Kredisi gibi geri dönüşsüz Kredi olarak kullanarak Ortak Girişim Hizmetleri (JVC) aracılığıyla Kredi ve Projeleri finanse ediyoruz. Etc e-postayı yanıtla [email protected]

Faiz oranımız yıllık% 2,50 ila% 3 olup, 1 ila 35 Yıl ödemesiz yeniden ödeme süresi. 5,000 - 200,000,000 $ arası

Saygılarımızla
Ramsay Roberto
(Baş İş Geliştirme Sorumlusu Yatırım Grubu Şirketi)
WhatsApp numarası 1 321-5220-819 üzerinden bize ulaşın ve
e-mail [email protected]

Kumah James
Kumah James - 4 yıl Önce

Bir İşletme, Şirket veya Kişisel kredi mi arıyorsunuz? Her türlü krediyi yıllık% 3 faiz oranlarında sunuyoruz, daha fazla bilgi için bize ([email protected]) adresinden bilgilerinizi e-posta ile gönderin.

Kumah James
Kumah James - 4 yıl Önce

Yasal bir kredi almak, finansal ihtiyaçları olan pek çok müşteri için her zaman büyük bir sorun olmuştur. Kötü kredi ve teminat sorunu, müşterilerin meşru bir borç verenden kredi ararken her zaman endişelendiği bir konudur. Ancak MIDLAND KREDİ FİRMASI kredi sektöründe bu farkı yarattı. MIDLAND KREDİ FİRMASI, kredi veren kuruluş konseyi tarafından yerel ve uluslararası müşterilere% 3 faiz oranıyla kredi vermek üzere akredite edilmiştir. Finansal ihtiyaçlarınızı karşılama ayrıcalığına sahibiz. Kredi sorunu, ihtiyacınız olan krediyi almanızı engellememelidir.

Hizmetlerimiz Aşağıdakileri İçerir: -
* Yatırımcı Kredileri
* Borç Konsolidasyonu
* İkinci İpotek
* İşletme Kredileri
* Kişisel Krediler
* Uluslararası Krediler

Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken bize tam olarak ne istediğinizi bildirmek ve biz kesinlikle hayalinizi gerçekleştireceğiz. MIDLAND KREDİ FİRMASI, bankalarınız HAYIR dediğinde EVET diyor. Son olarak, sınırsız sermayemiz için küçük ölçekli kredi kuruluşlarına, aracılara, küçük ölçekli finans kuruluşlarına fon sağlıyoruz. Bizden kredi almakla ilgili daha fazla ayrıntı için: Lütfen bu e-postayı hemen yanıtlayın: [email protected]

Firma Adı: MIDLAND CREDIT HOME
Şirket E-posta [email protected]
Şirket NMLS Kimliği: 315276.
Şirket Web Sitesi: midlandcreditonline.com
Slogan: Nesiller İçin Yatırım Yapmak.


SIRADAKİ HABER

banner471

banner474