banner564

“Affet Natali”

“Gel seni iş yerine bırakayım” diyerek, aracına aldığı yabancı uyruklu kadını ormanlık araziye götüren ve zorla tecavüz eden Turgut Bayram, mahkemede defalarca özür diledi:

 “Affet Natali”
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Bafra bölgesinde önceki gün tüyleri ürperten ve bölgede büyük bir infiale yol açan bir olay yaşanadı. 26 yaşındaki Turgut Bayram isimli zanlı aynı otelde çalıştığı Ukraynalı iş arkadaşını, Gazimağusa’da bir otobüs durağından Bafra turizm bölgesindeki otele götürmek bahanesi ile aracına aldıktan sonra Çayırova ile Bafra köyleri arasında bulunan ormanlık bir alana götürüp zorla tecavüz etti.
Meseleyi mahkemeye aktaran tahkikat subayının şahadetine göre, kıza zorla tecavüz eden zanlı Turgut Bayram kızı olay yerinde bırakıp hızla uzaklaştı. Olay yerinden tesadüfen geçen bir araç ile otele giden genç kız başından geçenleri en yakın arkadaşına aktardı. Olayın saat 19.30’da polise intikal etmesinin ardından tutuklanan zanlı, dün İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Alışveriş için Gazimağusa’ya geldi
Meselenin tahkikatını yürüten Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli Polis Müfettiş Muavini Ahmet Bayrak, isminin baş harfleri N.M olan ve Bafra Turizm Merkezi’nde bulunan Nuh’un Gemisi isimli otelde çalışan Ukrayna uyruklu genç bayanın 30 Kasım 2015 tarihinde saat 08.30’da Gazimağusa’ya gelerek alışveriş yaptığını ve otele geri dönmek için alışveriş merkezi önünde bulunan bir otobüs durağında otel servisini beklediği esnada, aynı otelde çalışan zanlı Turgut Bayram’ın müştekiyi görerek yanına geldiğini söyledi.

“Ben seni götürürüm dedi”
Zanlının müştekiye durakta ne yaptığını sorması üzerine, otel servisini beklediği yönünde yanıt aldığını ve bunun üzerine “ben seni otele götürürüm” diyerek aracına aldığını aktaran Polis Müfettiş Muavini Ahmet Bayrak, müştekinin zanlının aracına bindiğini söyledi. 
Zanlının aracı ile Çayırova ile Bafra köyleri arasında bulunan toprak yol içerisinden yaklaşık 900 metre içeri dönerek ağaçlık bölgeye geldiğini ve burada müştekinin iç çamaşırları ile kilotlu çorabını çıkardıktan sonra göğsünü sıkarak cinsel saldırıda bulunduğunu anlatan Polis Müfettiş Muavini Ahmet Bayrak, müşteki kızın direndiğini ve zanlının bunun üzerine zor kullanarak kendi pantolonunu indirerek müşteki kıza zorla cinsel tecavüzde bulunduğunu söyledi. 

Öylece bırakıp gitti…
Zanlının tecavüzden sonra müşteki kızı eşyaları ile birlikte olay yerinde bırakarak aracı ile uzaklaştığını belirten Polis Müfettiş Muavini Ahmet Bayrak, müştekinin olay yerinden tesadüfen geçen bir araç ile arkadaşının bulunduğu yakınlarda bir otele gittiğini ve başından geçenleri arkadaşına anlattığını ifade etti.

Tevacüzü kabul etmedi
Olayın saat 19.30’da polise intikal ettiğini belirten Polis Müfettiş Muavini Ahmet Bayrak, zanlının tutuklandığını ve kendilerine verdiği gönüllü ifadesinde cinsel saldırı suçunu kabul ettiğini ancak cinsel tecavüz suçunu kabul etmediğini ifade etti. Gazimağusa’da müştekinin beklemekte olduğu otobüs durağı civarında bulunan güvenlik kameralarının inceleneceğini söyleyen Polis Müfettiş Muavini Ahmet Bayrak, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

“Alkol cesaret verdi yaptım…”
Yargıç Cenkay İnan’ın söz vermesi üzerine konuşan zanlı Turgut Bayram, olay esnasında alkollü olduğunu ve alkolün verdiği cesaret ile konu suçu işlediğini söyledi. 
Kıza tecavüze teşebbüs ettiğini ancak etmediğini iddia eden zanlı, “kızdan özür dilemek istiyorum, araya aracı koyacağım, sizden de özür diliyorum” diyerek mahkemeden merhamet diledi.
Huzurundaki şahadeti ve zanlının beyanlarını değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, soruşturmanın selameti açısından zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473