banner564

Ahmed’in başı belada

Sudan uyruklu öğrencinin ikametgahında arama yapan Narkotik Şube ekipleri 600 mili gram uyuşturucu ele geçirdi

Ahmed’in başı belada
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da uyuşturucu madde olduğuna dair ihbar aldığı bir adrese baskın düzenleyen Narkotik polisleri, 500 miligram “hintkeneviri” ile 100 miligram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdi.
Mesele ile ilgili olarak tutuklanan Sudan uyruklu zanlı Ahmed Abdellatif Ali İbrahim, tutukluluk istemi ile dün Gazimağusa’da nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Özgür Biçenleroğlu, zanlının evine 21 Ocak 2017 tarihinde yapmış oldukları opersyon sonucunda 500 miligram “hintkeneviri” ile 100 miligram “sentetik cannabinoid” türü olduğuna inanılan uyuşturucu maddeler ele geçirdiklerini söyledi.

Gönüllü ifade verdi, suçunu kabul etti
Zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ve konu uyuşturucu maddeleri ismini bilmediği bir şahıstan aldığını söylediğini anlatan Biçenleroğlu, soruşturma maksatlı zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Murat Soytaç, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474