banner564

“Akan kan dursun”

Vatandaşlar, yeni yılın ikinci günü idrak edilen Mevlid Kandili’nin dünya barışına vesile olmasını diledi

“Akan kan dursun”
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Mevlid Kandili nedeniyle dün akşam Kuzey Kıbrıs genelindeki tüm camilerde programlar yapıldı. Hz. Muhammed’in doğumunu ifade eden Mevlid Kandili münasebetiyle tüm camilerde Kur’an-ı Kerim, Salavat-ı Şerifeler ve Mevlit  okundu, dualar edildi.
Diyalog muhabirine görüşlerini aktaran vatandaşlar, Mevlid Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyerek dünyadaki savaşların sona erip akan kanların durmasını temenni etti.

Vatandaş ne dedi
Ali Acar: 
“Peygamber efendimizin doğduğu bu gün olan mevlid kandilinin tüm Müslümanlar için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum, tüm Müslüman aleminin Mevlid Kandilini kutlarım”.

Cengiz Gök: 
“Tüm Müslüman aleminin Mevlid Kandilini kutlarım bu günün hayırlara vesile olmasını dilerim, savaşların durmasını akan kanların son bulmasını ve insan ölümleri yerine güzel haberler duymayı temenni ederim”.

Mahmut Türkmen: 
“Tüm Müslümanlara hayırlı olsun, savaşlarında bu vesile ile dinmesini temenni ederim”.

Ali Mazmaz: 
“Tüm Müslümanların Mevlid Kandili mübarek olsun, tüm dünyaya barış ve huzur gelsin. Ayrıca bu gün vesilesi ile savaşların son bulmasını temenni ediyorum”.

Erol Bingöl:
“ Mübarek Mevlid Kandilinin tüm Müslümanlar için hayırlara vesile olması dileklerimle bu günün hürmetine tüm dünyada akan kanın durmasını, barış ve huzurun gelmesini temenni ederim”.

Ayla Gazi: “Bütün Türk milleti ve Müslüman alemi için hayırlı olsun, 2015 yılının da mutluluk, barış ve bereket içinde geçmesini temenni ediyorum”.

Bekir Ateş: 
“Bu günün hayırlara vesile olmasını diliyorum, tüm Müslüman kardeşlerimizin bu günü sahiplenmesini ve bütünlüğün yaşanmasını temenni ediyorum”.


Murat Ateş: 
“Tüm Müslümanlar için hayırlara vesile olsun, bütün Müslüman kardeşlerimin mevlid kandili mübarek olsun”.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474