banner564

Akrep burcunda Merkür gerilemesi

Kalbi kırık olanlar. Aşk acısı çekenler. Terk edilenler. İhanete uğramış olanlar. Eski sevgilinizden intikam almak için tam fırsat. Fırsatlar ayağınıza geliyor.

Akrep burcunda Merkür gerilemesi
banner598
   Bu zamanı  değerlendirin. Eski sevgilinizle, eski  eşinizle ne zaman nerelerde karşılaşabilirsiniz?  
3 Ekim  2014 de,akşam saatlerinde Merkür Akrep   burcunun 2.ci  Derecesinde   ilerlerken durağan hale geldi. 5 Ekim  akşam  saatlerine doğru  geri  hareketine  başladı. 10  Ekim akşam saatlerinde gerilemeye devam edecek olan Merkür, 24 Ekim  Cuma gecesi geri hareketinden çıkıp durağanlaşacak.
   25 Ekim akşam saatlerine kadar Terazi burcunun 16 derecesinde durakda kalacak olan Merkür,  26  Ekimde normal yolculuğuna devam edecek. Merkür 9 Kasım sabahın erken saatlerinde Akrep  burcuna  girip yolculuğuna Akrep burcunda devam edecek.  Merkür  28 kasıma kadar Akrep burcunda kalacaktır.  İleri  veya  geri  harekete başlamak için olsun farketmez:  Duraklar bahtsızlığı ve şanssızlığı anlatırlar. Eskiler bu konuda çok fazla keskin konuşmuşlardır. 
   Burada sadece Merkür’ün gerilemesini ele alacağım.Astrolojide Merkür; iletişimi, yolları, kontratları, yazılı ve sözlü diyaloğu, anlaşmaları, alış verişi, kısa yolları, eğitimi, yakın akrabaları , kardeşleri ve günlük hayatı temsil eder.   Yazarlar,  öğretmenler,   tüccarlar,   medya  mensupları,   sekreterler,   teknikerler,    mesleği   acalecilik  ve  çabuklukla  ilgili  olanlar  Merkürünün   etkisi altındadırlar.  Merkür,  geri  harekette iken hiç bir yenilik yapmamaya, anlaşma imzalamamaya çalışınız. Anlaşmalar  bozulabilir. Kimseye söz vermeyin, verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz.   
   Dikkatli  konuşun, konuşmalarınız  yanlış anlaşılabilir. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Sevdiklerinizle  aranıza soğukluk  girebilir . Ümitle beklediğiniz haberlerden ümitsizliğe düşebilirsiniz.  Beklediğiniz  telefon haberleri   gecikebilir.  Bilgisayarlar  ve  telefonlar bozulabilir.  Hırsızlık  olayları  artabilir. Yalan yanlış haberler sizleri huzursuz   edebilir. İletişim   aletlerine, bilgisayarlara, para   harcamamaya çalışın.

Ameliyatı ve yolculuğu erteleyin
   
   Ameliyat  olacaksanız  mümkün   olduğu  kadar  bu   durumu  geciktirmeye  çalışın. Ameliyatları, kesikleri,  makası, bıçağı  ve intihaplı yaraları temsin eden Akrep burcunun yöneticisi olan Mars Yay burcunda ilerlemekte.  Yay burcunda ilerlemekte olan Mars, Balık  burcunda  ilerlemekte olan Neptünle sert  bir açı oluştuemakta. Ameliyat olmanızı gerektiren bir durum varsa,  ameliyatınızı  erteleyin. Ameliyat olmakta ısrar ederseniz,  hayal kırıklığı yaşayabilir ve pişmanlık duyabiliesiniz. Yolculuk yapmak mejburiyetinde iseniz, yolculuğunuzu erteleyin. 
   Yolculuk yapmak için ısrarlıysanız, yasal evraklarınızı iyi bir yere  saklayın. Yol arkadaşlarrınıza dikkat edin. Akrep burcunun  yöneticisi Mars Yay burcunda ilerlemekte. Yay burcu yoldur. Mars yollarda karşılaşılacak,  hastalıklar, zorluklar ve  talihsizliklerdir.  Duyduğunuz yanlış yalan haberlere itibar etmeyin. Alacağınız  üzücü haberlere kulak   asmayın. Yapmadığınız, bir şey  için iftira atılabilir.   Haklıyken   haksız  duruma  düşebilirsiniz .  
     Kendinizi  olduğunuz  gibi  gösteremeyebilirsiniz.   Güzel   üstün   meziyetleriniz,  sizi  çekemeyenler,  başarınızı  kıskananlar  tarafından   eleştirilebilir.   Haksızca   eleştirilmek sizleri  üzmesin.  Size  başarısızlığı  yakıştıranlar  ve  sizi  eleştirenler   hiç  bir  zaman sizin  başarılarınıza  erişemeyecek  olan  kişilerdirler.  Bu   kişiler  sizi   olduğunuz  gibi   göremezler.  Ancak  sizi,  kendileri  nasıl görmek  isterlerse,  kendi  istedikleri  gibi   görürler.  
   Merkür   unutkan,   sinirli,  sabırsız   ve  hazır  cevaptır.   Merkür’nün  geri  gitmesi, sizi  etkileyebilir.  Kimseyi dinlemeyip sadece kendinizin dinlenilmesini isteyebilirsiniz. Eğitimle ilgili güzel haber bekleyenler, üzücü haberler alabilirler. Bunlar kalıcı değil, geçici  üzüntülerdir. En  iyisi  Merkür  geri harekette iken  hiç bir yenilik yapmayın. Başınıza   beklemediginız bir şey geldiğinde, geçiçi olduğunu düşünün aldırış etmeyin. 
   Nasıl olsa her şey düzelecek. En  iyisi yarım kalmış işlerinizi (Merkür stationary  yani  durağan   haldeyken   bitirmeye  çalışın  ) . Merkür tersken sadece kötü şeyler olacağını düsünmeyin. Güzel şeyler de bekleyin.

Eski sevgili karşınıza çıkabilir

    Eskiden tanıdığınız ve dargın olduğunuz eski bir dostunuz karşınıza çıkabilir, onunla barışabilirsiniz. Çok sevdiğiniz ve ayrılmak zorunda kaldığınız  eski sevgiliniz  aniden karşınıza çıkabilir. Onunla yine bir araya gelme sansınız doğabilir. 
    İçinizden bazı kişiler ayrıldıktan sonra sevgilisine karşı kin Besler ve nasıl intikam alacağını düşünür.  İşte böyle günler tam fırsat. Fırsat ayağınıza gelmiş. 
   Onunla nerelerde karşılaşabilirsiniz? İletişimin olduğu her yerde.  Spor  yapmak  düşüncesiyle  yürüyüşe çıktığınız yollarda.  Alış  veriş merkezlerinde. Tenha ve loş yerlerde, arabanızla yolculuğa  çıktığınızda  ve  trafikde sıkıştığınızda  ona rastlayabilirsiniz.  
   Onu yanlız da görebilirsiniz.  Ailesiylede  görebilirsiniz.  Yeni  sevgilisiylede görebilirsiniz. Kıskançlık kırizlerine girerek başınıza olmadık işler açabilirsiniz. Kızgınlığınızı Balık burcunda ilerleyen Neptün soğutacaktır. Balık burcundaki Şiron ise  yaralarınızı saracaktır.   
   İçinizden, çok  sevdiği eşyalarını  kaybedenleriniz  oldu.  Çok sevdiğiniz ve kaybettiğiniz  bir eşyayı bulmaktan vazgeçtiğiniz bir zamanda bulabilirsiniz.  Çok  değer  verdiğiniz  ve  kaybettiğiniz   bir  kitabı  ansızın  bulmanın   sevincini  yaşayabilirsiniz  Merkür geri hareketteyken  insanlara  unutkanlık ve dalgınlık verebilir.  İstemeden  ufak tefek  yalan yanlış yanlış ,  konuşabiliesiniz.   Kimse  beni  anlamıyor deyip  yakınlarınıza sitem  edebilirsiniz.  

Nelere dikkat etmeli

   Merkürü  gerilerken   dikkat  etmeniz  gereken şeyler var.  Konuşmanıza  dikkat edin.   Evden çıkmadan önce, kapıyı  pencereyi  kapattığınıza emin olun. Yemeğin altını kapatıp  kapatmadığınıza  emin olun. Aksi halde evden çıkıp yine geri dönebilirsiniz.  Araba kullanırken daha dikkatli olun. Anahtarları unutmayacağınız bir yere koyun, aksi halde kaybedebilirsiniz. 
   Merkür   geri  giderken beklenti içinde olmamakta fayda var. Beklentileriniz gecikebilir , istekleriniz olmayabilir. Merkür gerilemesi bütün burçları etkileyecek. Fakat en fazla etkilenecek olanlar; Kova,   Aslan, Boğa  ve  Akreplerdir.   Fakat yinede ,    Akrep  ve  Boğalar  daha dikkatli olsunlar.  Merkür’ün   Akrep burcunda  gerilemeye başlamasıyla,  Akrep  burcunun  temsil   ettiği konularda huzursuzluk  yaşanacak.   
   Beklediğiniz   paralarla  ilgili  bir  sorun,  bir  gecikme  yaşayabilirsiniz.  Vergilerle,  sigortalarla, Kredi  kartları  ile  ilgili  proplemler  yaşayabilirsiniz.    Akrep  burcunda  geri  giden  Merkür,  geçmişte  canınızı  sıkan  insanları   size  hatırlatır.    Bu  insanları  ele  geçirip  onların  canını   yakmak  istersiniz.  İntikam  ve  öfke  duygularınız  kabarır.  Ağzınızdan   zehirleyici  sözler  cıkmaya  başlar.  Açık   sacık  konuşmaya  başlarsınız    Keyfiniz   yerindeyse  açık   saçık     fıkralar  anlatırsınız.  
   Merkür  şimdi  Akrep  burcunda  transitini  gerçekleştirmekte olan  Satürn’le  iletişim içinde. Akrep  burcundaki  Satürn  ile iletişim içinde  olan   Merkür    matematik  yeteneğinizi    güçlendirir.    Gizli   sırlı   konulara  merağınız  artar   ve  bunları    araştırmaya  başlarsınız.  İçinizden  bazı  kişiler  gizli  güçleri  olduğuna  inanır.  Ruhunuz  güçlüyse   sırları   gizleri  araştırmaya  başlarsınız.    Ruhunuz  güçlü  değilse  sinir  bozukluğu  ve  deprasyona  uğrarsınız.   Daha da  kötüsü  Paronaya   düşüncelere  kendinizi    kaptırırsınız.    Merkür  ve  Satürün   kavuştuğunda;  Daha  iradeli, daha   dikkatli,  daha  mantıklı   düşünmeye  başlarsınız.   
    Daha  akılcı  ve  daha  mantıklı   kararlar  verirsiniz.   Fakat   Merkür  geri   harekette   olduğunda;    iradenize,  sabrınıza    sahip   çıkamazsınız.  Emeklerinizin   karşılığını   göremezsiniz.   Çalışırım   çabalarım   emeklerim   boşa  gider  dersiniz.     Kasım    sonuna  kadar bır  değişiklik  yapmayın.   Sabırsız  davranır  ve  aklınıza  koyduğunuzu  yaparsanız   pişman   olursunuz.

Yarın: Koç burcunda dolunay

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2014, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474