banner564

Ali Aziz Zenginses’in ithamı 13 Kasım’a kaldı

Alkol, sürat ve dikkatsizlik sonucu 26 yaşındaki Asya Rıdvanoğlu’nun ölümüne yol açmakla suçlanan Ali Aziz Zenginses’in ithamı 13 Kasım’a kaldı

Ali Aziz Zenginses’in ithamı 13 Kasım’a kaldı
banner598
Zorkun TAŞER
Lefkoşa’da yolu  karşıdan karşıya geçmeye çalışan 26 yaşındaki Asya Rıdvanoğlu’na çarparak ölmesine neden olan araç sürücüsü 20 yaşındaki Ali Aziz Zenginses, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nede yargıç huzuruna çıkarıldı. Hükümsüz tutuklu olarak 2 aydır cezaevinde bulunan sanığın 13 Kasım 2014 tarihinde itham edilmesine karar verildi.

Kaza nasıl olmuştu?
Asya Rıdvanoğlu’nun ölümüyle sonuçlanan kaza 31 Ağustos gecesi saat 00.05 sıralarında meydana gelmişti. Ali Aziz Zenginses, Kemal Şemiler Caddesi üzerinde, yönetimindeki MR 575 plakalı salon araç ile 111 miligram alkol tesiri altında, dikkatsiz ve süratli bir şekilde seyrettiği sırada, yolun sağından soluna yaya olarak geçmeye çalışan Asya Rıdvanoğlu’na aracının sol ön köşesi ile çarpmış, meydana gelen kazada Rıdvanoğlu olay yerinde yaşamını yitirmişti. Kazanın ardından tutuklanan zanlının ehliyetinde lens ve gözlük takma şartı bulunduğu ancak Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne doktor kontrolünden geçirilen sanığın lens takmadığı tespit edilmişti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473