banner564

Ali Kesmen kendi başını yaktı

Hırsızlıktan tutuklanan 19 yaşındaki genç, kefalet parasını bulamayınca cezaevine gönderildi

Ali Kesmen kendi başını yaktı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da üç çakırlar caddesi üzerinde bulunan bir eve giren ve 18 bin TL değerinde ziynet eşyası, cep saati ve 400 TL nakit para sirkat eden zanlı Ali Kesmen tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı
   Mahkemeye meseleyi aktaran Gazimağusa Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube Amirliğinde görevli polis memuru Salih Minifoğlu, zanlının 6 Mayıs 2015 tarihinde saat 19.00 sıralarında Gazimağusa’da Üç Çakırlar Caddesi üzerindeki bir eve girerek, bir çanta içerisinden 18 bin 940 TL değerinde ziynet eşyası sirkat ettiğini söyledi. Başka bir çanta içerisinden de bir tane cep saati , 400 TL nakit para ve 9 adet taşınmaz mal koçanı sirkat ettiğini belirten Minifoğlu, zanlının tutuklandığını ve emarelerin bulunduğunu söyledi.
   Soruşturmanın tamamlandığını belirten Minifoğlu, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
   Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 3 bin TL nakdi kefalet ve KKTC vatandaşı muteber 2 kişinin 50’şer bin TL’lik şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Ali Kesmen  Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473