banner564

Allah korudu

Antremana giderken trafik kazası geçiren milli atlet Meliz Redif, olaydan burnu bile kanamadan kurtuldu

Allah korudu
banner598

Derya ERCAN

Olimpiyatlara katılan ilk Kıbrıslı Türk olan Milli Atlet Meliz Redif, antramana giderken dün saat 16.00 sıralarında Lefkoşa’da  Atatürk Spor  Salonu yakındaki trafik ışıklarında trafik kazası geçirdi. Türk Milli Takımı sporcusu olan Meliz, hasarlı bir kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Kullandığı MA 372 plakalı Nissan March marka aracı ile antreman yapmak amacıyla,  Göçmenköy’den Atatürk Statyumu’na giden Meliz Redif,  trafik ışıklarında çemberi geçtiği anda Gönyeli yönünden Hamitköy tarafına giden Serdal Tanış yönetimindeki TEA 223 plakalı ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Meliz’in kulladığı araç ancak refüje çıkarak durabildi. Her iki aracın ön  kısmında hasar oluştu. Meliz Redif ve  taksi şoförü Serdal Tanış kazada herhangi bir yara almadı. Olay esnasında bölgeden geçen çok sayıda vatandaş, ciddi hasara uğrayan araç sürücülerinin olaydan yara alamadan kurtulduğunu duyunca ‘İkisini de Allah korumuş’ dedi.

Betsmove class="MsoNoSpacing"> 

“Nasıl olduğunu anlamadım”

Kaza yerinde DİYALOG’a konuşan Meliz Redif,  Göçmenköy’den Atatürk Statyumu’na gitmek isterken, ışıkları geçtiği anda birden çarpışma olduğunu ve neye uğradığını anlayamadığını söyledi.

Durumunun iyi olduğunu ifade eden Redif, çarpmanın etkisi ile biraz boynunun incindiğini ve belinin ağrıdığını belirti.

 

Tanış: Meliz kırmızıda geçti

Taksi şoförü Serdal Tanış da, Meliz Redif’in kırmızı ışık ihlali yaptığını savunarak,  “Yolda hızla giderken önünüze birden bir köpek çıktığını düşünün, öyle bir şey oldu, önüme birden çıktı, frene basmama rağmen yapacak bir şey yoktu. Yerde de fren izleri var zaten. Hiç kaçış yoktu. Benimde el bileğim ve belimde ağrı var” dedi.

 

Babası ve antronörü geldi

 

Meliz’in antreman için statda bekleyen antrönürü  Levent Ilgın kazayı duyar duymaz olay yerine geldi. Meliz’in babası Ergün Redif de olay yerine gelerek kızına moral verdi.

Antrenör Levent Ilgın, DİYALOG’un sorusu üzerine, Meliz’in kazayı hafif atlattığını, dünkü antramanı iptal ettiklerini söyledi.

Kazanın, Meliz Redif’in programlarını etkilemeyeceğini belirten Ilgın, doktor kontrolünün ardından programlara devam edeceklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2013, 01:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474