banner564

Araçları alev aldı

Ateşi çıkan bebeği doktora götürürken araçları alev alan Aktaş çifti büyük korku yaşadı

Araçları alev aldı
banner598
Zorkun TAŞER
Başkent Lefkoşa’da ikamet eden Aktaş çifti, bir hafta önce dünyaya gelen bebeklerinin sevincini yaşarken, dün arabalarının yanması sonucu yaşadıkları talihsiz olayla üzüntüye boğuldu. 
Olay, dün saat 15.40’ta, Hasan Aktaş yönetimindeki EH 420 plakalı aracın Metehan’dan Dereboyu istikametine doğru seyrettiği esnada bir anda alev alması sonucu gerçekleşti.
Arabanın motor bölümünde başlayan ve bir anda büyüyen yangını zamanında farkeden Hasan Aktaş  , eşi ve çocuğunu alarak araçtan kendini zor dışarı attı.

İtfaiye zamanında yetişti
Lefkoşa İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde kısa sürede söndürülen yangının, ilk belirlemelere göre, akü başlıklarında meydana gelen kısa devre dolayısıyla gerçekleştiği belirtildi.

Çaresiz gözlerle izlediler
Çaresiz gözlerle yanan arabalarını ve itfaiyenin söndürme çalışmalarını izleyen Aktaş çifti, bir yandan canlarını kurtardıklarına şükrederek, bir yandan da yangın nedeniyle uğradıkları zarara üzüldü. Ailelerine katılan minik bebekle büyük sevinç yaşadıklarını söyleyen Aktaş çifti, yaşadıkları talihsiz olay karşısında, “Göze geldik herhalde, Allah beterinden saklasın. Cana geleceğine mala gelsin diyerek” üzüntülerini seslendirdi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 10:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish Power
Turkish Power - 8 ay Önce

Arkadas bu ne kulluk olayi babaniz vefat etse boyle methiyeler duzup etrafi velveleye vermezsiniz arkadas yetmez ama evet isterseniz katafalka koyup merasim kitasiyla 31 pare top atisiyla defnedilsin kilin cenaze namazini okutun duasini mevlidini abattikca abarttiniz artik

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474