banner564

Artık daha mutlu

Diyalog TV Halk Meclisi programına katılarak yaşadıklarına isyan eden Ömer Yılmaz isimli engelli vatandaş, tekerlekli sandalyesine kavuştu

Artık daha mutlu
banner598
Sonuç CEVİZCİ
Yedikonuk sakini Ömer Yılmaz isimli engelli vatandaş, yıllardır hasret kaldığı akülü araca kavuştu. Bir ayağı kesilen Ömer Yılmaz, sosyal yardım maaşıyla yaşam savaşı veriyor. Yıllardır devletten ve ilgili dernekten bir akülü tekerlekli sandalye talep eden Yılmaz’ın bu isteğine kimse cevap vermedi. 
Diyalog TV’nin Yedikonuk’ta gerçekleştirdiği Halk Meclisi programına katılan ve yaşadığı sıkıntıyı “Sosyal devlet nerede?” diyerek kamuoyuna duyuran Ömer Yılmaz, duyarlı vatandaşların girişimi sonucunda dün akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu. 

CTP’li Biray Hamzaoğulları aracı oldu 
Halk Meclisi programında yaşadığı zorlukları anlatan Ömer Yılmaz’ın yanında oturan CTP İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları Dipkarpaz’da Engelli Rehabilitasyon Merkezi bulunduğunu belirterek, orada bir akülü aracın olduğunu söyledi. Canlı yayında konuşan Hamzaoğulları, buranın sorumlusu Fırat Borak ile konuşup sandalyenin boşta olması durumunda Ömer Yılmaz’a getirme sözü vermişti.
Salı gecesi duyulan sorun dün itibarıyla son buldu. Hamzaoğulları sözünü tuttu ve Ömer Yılmaz’a akülü aracı ulaştırdı. Ömer Yılmaz da çok mutlu olduğunu ifade ederek, aracı kendisine ulaştıran Hamzaoğlu’na ve Diyalog Medya’ya teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2017, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473