banner564

Aşırı sürat kaza yaptırdı

DAÜ Kampüsü içerisinde iki araç yüz yüze çarpıştı, 2 kişi hastanelik oldu

Aşırı sürat  kaza yaptırdı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, üniversite kampüsü içerisinde, dün akşam saatlerinde yürekleri ağızlara getiren bir trafik kazası meydana geldi. Dikkatsiz bir sürücünün süratli bir şekilde hatalı sağlama yapması sonucu meydana gelen kazada, kampüs içi adeta savaş alanına döndü. Kazada iki kişi yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polisten alınan bilgiye göre kaza dün akşam saat 18.00 sıralarında Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisinde, sağlık merkezi önünde meydana geldi. 
Yönetimindeki PR 954 plakalı araç ile süratli bir şekilde önündeki araçları sağlayan sürücü Amin Pormonjan Varjavi, o esnada karşı yönden gelmekte olan Ali Özan yönetimindeki EF 830 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı. 
Kaza sonucu iki araçtada büyük hasar meydana gelirken, EF 830 plakalı araç sürücüsü Ali Özan ile PR 954 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Mohammed Hadi Azizi, yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi, polisin kaza ile ilgili soruşturmasu sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474