banner564

“Beni unutma”

Devlet Piyangosunun 750 bin TL’lik büyük ikramiyesine isabet eden bileti satan bayi Mustafa Dağ’dan, talihliye mesaj var

“Beni unutma”
banner598
Mert ÖZDEŞ
Devlet Piyangosunun 20 Temmuz özel çekilişinde 750 bin TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği bileti satan kişinin henüz iki aylık piyango bayi 20 yaşındaki Mustafa Dağ olduğu ortaya çıktı.
Devlet Piyangosunun 20 Temmuz özel çekilişinde 750 bin TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği “058014” numaralı bileti satan Piyango Bayii Mustafa Dağ, yaşadığı mutluluğu Diyalog Gazetesi ile paylaştı.
15 yaşında Lise eğitimini yarıda bırakarak iş hayatına atılan Dağ, konfeksiyon işi, boyacılık ve klima servislerinde çalıştıktan sonra bir tavsiye üzerine bu işe başladığını söyledi.  
Kahramanmaraşlı bir ailenin Lefkoşa doğumlu oğlu Mustafa Dağ, sabah 8’den akşam 10’a kadar çalıştığını ve işini severek yaptığını belirtti.
İşe ilk başladığında hayalinin büyük ikramiye dağıtmak olduğunu söyleyen Dağ, kendisine ve şansına güvendiğini, büyük ikramiye dağıtmaya devam edeceğini söyledi.
İkramiye kazanan kişinin henüz ortaya çıkmadığını söyleyen genç bayi, talihlinin de kendisini mutlu etmesini beklediğini belirtti.
Lefkoşa Önder Alışveriş Merkezi önündeki standından şans dağıtmaya devam edeceğini söyleyen Mustafa Dağ, “şansınız bol, biletiniz cebinizde olsun” diyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474