banner564

Benzin döküp yaktı

24 yaşındaki Burak Taş, 12 gün çalıştığı işyerini kundakladığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı

Benzin döküp yaktı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Büyük Sanayi bölgesinde önceki gece bir kundaklama olayı yaşandı. Polisin yaptığı soruşturma neticesinde olayı işyerinde 12 gün çalıştıktan sonra ayrılan 24 yaşındaki Burak Taş’ın gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
Polisten alınan bilgiye göre önceki gece gerçekleşen yangın Burak Taş isimli zanlının Büyük Sanayi bölgesinde Cemsal ve Gürsel Ataoğlu’na ait olan Ataoğlu Ticaret Ltd şirketine ait olan ve ofis haline dönüştürülmüş 2 adet konteynırın camını kırıp içeri benzin dökmek sureti ile yakması sonucu meydana geldi. Yangın sonrasında konteynırların içi tamamen yanarken zanlı Burak Taş kısa sürede tespit edilip yakalandı.

Parasını da aldı…
Diyalog’a açıklama yapan şirket sahiplerinden Gürsel Ataoğlu, zanlının 12 gün yanlarında çalıştıktan sonra bir iş arkadaşı ile tartışıp işi bıraktığını, işten ayrılırken de iş yerine hasar verdiğini söyledi. Kardeşi Cemsal Ataoğlu’nun zanlıyı çağırarak 12 günlük ödeneği olan 460 TL’yi ödediğini ancak hasara karşılık 50 TL kesinti yaptığını söyleyerek, “Dün gece de bizim şirkette çalışan bir çocuğa Cemsal ve Gürsel’e söyle yarın dükkanlarının haline iyi baksınlar dedi ve bu sabah 08.00’da iş yerimizin kundaklandığını fark ettik” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474