banner564

“Beraber başarabiliriz”

Bakan Ataoğlu, Antalya’da turizm örgütlerinin temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirdi

“Beraber başarabiliriz”
banner598
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Dünya Sağlık ve Spor Turizmi Fuarı’na (HESTOUREX) katılmak amacıyla gittiği Antalya’da turizm örgütlerinin temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirdi. 
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Ataoğlu ile beraberindeki heyet, Antalya’nın önemli tatil merkezlerinden olan Belek’te, “Belek Turizm Yatırımcıları Birliği” (BETUYAB) ile yuvarlak masa toplantısına katıldı.
Belek bölgesinden yatırımcılar, otel yöneticileri ve BETÜYAB yönetim kurulunda bulunan turizmcilerle buluşan Bakan Ataoğlu, KKTC turizmini, yatırım sahalarını ve ekonomiyi anlattı. 
Ataoğlu, “Antalya hiç şüphesiz Türkiye’nin en önemli turizm merkezi. Bizim de Anavatanımız ve bir parçamız. Farklı ülkelerle turizm alanında yapılan gerek yatırım gerek turizm organizasyonlarında, size bir nefes kadar yakın, aynı dil, aynı din, aynı para birimine sahip KKTC’yi unutmayın. Bizlerle yakın temas kurun ve neler yapılabileceğini konuşalım. Buralardan neredeyse çıplak gözle görebildiğiniz ada, sizlerin de adası. Bizler sizlerin yatırım imkanlarını arttırmakla görevliyiz. Amacımız bir ve tek. Türk milleti olarak güçlü olmaktır. Bunu da beraber başarabiliriz” dedi.
Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı ile de bir araya gelen Ataoğlu, ülke turizmine yönelik istişarelerde bulundu. Toplantıda TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2017, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473