banner564

Bileği kırıldı

Kendisini darp edenlerden hesap sormak için gittiği restoranda olay çıkaran 64 yaşındaki Şükrü Avcıoğulları bir dayak da burada yedi

Bileği kırıldı
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de yürüyüş yaparken üç kişi tarafından darp edilen ve kendisini dövenleri takip edip restorana girdiklerini tespit eden 64 yaşındaki Şükrü Avcıoğulları’nın hafiyeliği, pahalıya mal oldu. Restoran içerisinde girip kendisini darp edenler ile kavga etmeye başlayan Avcıoğulları,   işyeri çalışanı tarafından uyarıldı. 
İşyeri çalışanı Bekir Şahin, huzursuzluk çıkarttığı gerekçesi ile Avcıoğulları’nı ellerinden tutup dışarıya çıkarmaya çalıştığı sırada sol el bileğinin kırmasına sebep oldu. Avcıoğulları, hastanede tedavi görürken, Bekir Şahin şikâyet üzerine tutuklandı. Zanlı dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis zanlının “Vahim zarar” ve “Ciddi darp” suçlarından tutuklandığını söyledi. 

Şahin teminatla serbest
Olayın 20 Eylül tarihinde saat 22.00 sıralarında Girne’de Cengizhanlı Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir restoranda yaşandığını ifade eden polis, zanlı ile şikâyetçinin yaşadığı tartışma sonucu Şahin’in Avcıoğulları’ın el bileğini bükerek kırdığını açıkladı. 
Soruşturmanın tamamlandığını ifade eden polis, zanlının 12 yıldır ülkede çalışma izinli olduğunu belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme,  5 bin TL nakit, bir kişinin 30 bin, bir kişinin de 15 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473