banner564

Suç ortağı kaçtı

Suç ortağı kaçtı
banner598

Girne’de 2 Eylül tarihinde daha önceden aralarında husumet bulunduğu için Tolgahan S.’yi demir masa ayakları ile ciddi şekilde darp eden, üstüne aracına da zarar veren iki zanlından Ümit Sağlam dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Zanlının suç ortağı Ö.K.’nin ise yurt dışına kaçtığı belirlendi. 
Duruşmada olayı aktaran polis, 2 Eylül 2018 tarihinde yaşanan olayda zanlı Ümit Sağlam’ın, Ö.K. isimli şahıs ile birlikte Tolgahan S.’yi demir masa ayakları ile darp ettiklerini, yüzüne ve kafasına vurarak yaraladıklarını söyledi. 
Tolgahan S.’nin yanağında, elinde, kaşında ve belinde kesikler oluştuğunu belirten polis, zanlıların aynı demir sopalarla Tolgahan S.’nin aracına hasar verdiklerini açıkladı. Aracın ön camı ve yağmurluklarının hasar gördüğünü kaydeden polis, zanlı Sağlam’ın tespit edilerek tutuklandığını itiraf etti.

Aranan şahıs bulunamıyor
Polis, soruşturmanın tamamlandığını, aranan şahsın yurt dışına kaçtığını belirlediklerini, belirterek, Sağlam’ın uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Yargıç Meltem Dündar, zanlının davalarında hazır olmasını sağlamak için yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 7 bin 500 TL nakit, KKTC vatandaşı iki kefilin 30’ar bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmasına karar verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474