banner564

Bin 100 araç kontrol edildi

Lefkoşa ve Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde denetim yaptı

Bin 100 araç kontrol edildi
banner598
Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde önceki gün gerçekleştirilen operasyonda, bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, diskolar, kahvehaneler, barlar ve eğlence yerleri kontrol edildi. Yapılan kontroller sonucu kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 12 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.
Lefkoşa Polis Müdürlüğü, Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi, Kaymakamlık, Belediye, Uyuşturucuyla Mücadele Derneği ve Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri işbirliği içerisinde ise Lefkoşa genelinde huzur operasyonu düzenlendiği belirtildi.
Operasyon kapsamında, bölgede faaliyet gösteren cafe, market ve eğlence yerlerinin kontrol edildiği, kontrollerde bir cafe, sigara içildiği gerekçesiyle Sağlık Hizmetleri Dairesi tarafından ve bir başka iş yerinin ise alkollü içki ruhsatı olmadığı ve sigara içildiği gerekçesiyle polis tarafından rapor edildiği kaydedildi.
Her iki bölgedeki kontrollerde toplam bin 100 araçtan 283’ü rapor edilirken, 13 araç ise trafikten men edildi.


Cezaevine telefon soktu tutuklandı
Öte yandan, cezaevine yasak eşya soktuğu gerekçesiyle 1 kişi tutuklandı. 
Polis, Mart ayı içerisinde Lefkoşa’da, Merkezi Cezaevi’nde D.Ö’nün (E-24) Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz tutuklu olarak bulunan H.Y’ye (E-26), cezaevine sokulması yasak olan iki adet cep telefonu, iki adet şarj cihazı ve bir adet kulaklığı cezaevine sokarak suç işlediğini; tutuklandığını, soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473