banner564

Bir acı daha

Motosiklet aşkı 20 yaşındaki Sercan’ı aramızdan çekip aldı

Bir acı daha
banner598
Zorkun TAŞER
   Ölümlü trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi.  Henüz 20 yaşında olan ve motosiklete düşkünlüğüyle bilinen  Sercan Aydındağ, Alsancak’ta motosikletiyle  geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybetti. Sercan’ın genç yaşta bir trafik kazasına kurban gidişi, başta ailesi, arkadaşları ve ülkeyi yasa boğdu.
 Sercan’ın hayatını kaybettiği kaza önceki  gece saat 23.30 sıralarında, Girne-Güzelyurt Anayolu 10-11 kilometreleri arasında meydana geldi. Hasan Ordukaya (E-43), yönetimindeki  FA 708 plakalı salon araçla Alsancak’ta faaliyet gösteren Starling Market önlerinde, dikkatsiz bir şekilde Kocatepe Sokağa dönüş yaptı. Ordukay’ın aracının bu sırada, Girne istikametine doğru seyreden Sercan Aydındağ (E-20) yönetimindeki FE 835 plakalı motosikletin önünü kesmesi nedeniyle kaza meydana geldi. Kaza sonucu ağır yaralanan ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Aydındağ, dün saat 12.00 sıralarında yaşamını yitirdi.
Sercan Aydındağ’ın ölümünün ardından tutuklanan 43 yaşındaki Hasan Ordukaya’nın bugün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor.

Çevresi tarafından seviliyordu
Henüz 20 yaşında olan ve motor sporlarına düşkünlüğüyle tanınan Sercan Aydındağ’ın ölümü, sevenlerini yasa boğdu. 2011 yılında jet ski turnuvasına da katılarak yarışmada ikinci olan Aydındağ, motor sporlarının her dalıyla ilgilenen spor tutkunu yetenekli bir gençti.

Askerilik görevinin yeni bitirmişti
Lise eğitimini tamamladıktan sonra geleceğe umutla bakan ve vatani görevini kısa süre önce bitiren Sercan Aydındağ,  Aşanlar LTD’de çalışmaya başladı. Aydındağ, iki kız kardeşi, anne ve babasıyla birlikte Lapta’da yaşıyordu.

Bugün Lapta’da toprağa verilecek
Genç yaşta trafik kazasına kurban giden Sercan Aydındağ, bugün öğle namazına müteakip, doğup büyüdüğü Lapta’da toprağa verilecek.

Kaskı olsa belki kurtulacaktı
Motosikletiyle süratli bir şekilde gittiği çevredeki vatandaşlar tarafından belirtilen Aydındağ’ın, polisin yaptığı incelemelerde kask takmadığı da belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474