banner564

Bir ceza bitecek diğeri başlayacak

Geçtiğimiz hafta bir şahsın burnunu kırdığı için 5 ay hapse mahkum edilen Cemal Cengizhan, bu kez uyuşturucu suşundan 10 ay hapislik aldı

Bir ceza bitecek diğeri başlayacak
banner598

   Uyuşturucu suçlarından birçok kez cezaevine girip çıkan ve geçtiğimiz hafta bir şahsın burnunu ısırarak kıkırdağını kırdığı için 5 ay hapse mahkum edilen Cemal Cengizhan bir davadan daha yargılandı. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde uyuşturucu suçundan yargılanan sanık, 10 ay hapse mahkum edildi.

B   aşkan Fadıl Aksun, Kıdemli Yargıç Alev Hüdaverdi ve Yargıç Temay Sağer’den oluşan Lefkoşa Ağır Ceza heyetinin oy birliği ile vermiş olduğu kararı Kıdemli Yargıç Hüdaverdi açıkladı. Hüdaverdi, sanık Cemal Cengizhan’ın işlemiş olduğu suçun çok ciddi ve mahkemelerin gündemini en çok meşgul eden uyuşturucu suçu olduğunu anımsattı. Kıdemli Yargıç, sanığın benzer suçlardan birçok sabıkası bulunmasını aleyhine ağırlaştırıcı unsur olarak değerlendirdiklerini belirtti. 
   Hüdaverdi, sanığı işlemiş olduğu “5 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde alma ve tasarruf” suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırdıklarını açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474