banner564

“Bırakıp gitme baba’

Eğlenceden dönerken kaza geçiren araç içinde hayatını kaybeden Kuaför Yusuf’un oğlu, cenaze töreninde herkesi duygulandırdı:

“Bırakıp gitme baba’
banner598
Melin DOBRAN
Girne-Alsancak çevre yolunda önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 43 yaşındaki Yusuf Temli, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Aslen Adanalı olan ve Güzelyurt’ta yaşayan Temli, herkes tarafından sevilen bir isimdi. 
Evli ve iki evlat sahibi olan Temli, Güzelyuırt’ta kuaförlük yapıyordu. Katılımın yoğun olduğu cenaze töreninde bir an olsun gözyaşları dinmedi. 
Temli’nin naaşı, dün Güzelyurt Fatih Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yuvacık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Annesinin feryatları yürekleri dağladı
Temli’nin gözü yaşlı annesi, “Gitme Yusuf’um. Uyan. Sen bizi bırakmazsın oğlum. Ailene doyamadan gittin” diye feryat etmesi, cenaze törenine katılan herkesin yüreğini burktu. Temli’nin küçük oğlu ise “Babamı istiyorum” diyerek hıçkırıklara boğuldu. Küçük kızı ise olandan bitenden habersizdi. Ayakta durmakta güçlük çeken eşini ise yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza nasıl olmuştu?
Recep Tuzluca (E-29) yönetimindeki EF 940 plakalı salon aracın, Alsancak istikametine doğru seyrettiği sırada, Girne Amerikan Üniversitesi çemberine aşırı süratli ve dikkatsizce giriş yapılması sonucu direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesiyle banket dışına çıkarak toprak sete çarpması sonucu gerçekleşti. Yusuf Temli’nin ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından gözaltına alınan araç sürücüsü zanlı Recep Tuzluca tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474