banner564

“Bize ait değil”

Yapılan ihbar üzerine gerçekleştirilen operasyonda evlerinde değil bahçelerinde uyuşturucu bulunan zanlılar haklarındaki suçlamaları reddetti

“Bize ait değil”
banner598
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda evlerinden kanunsuz madde bulunmayan ancak evin dışında yapılan aramada market poşeti içerisinde 6 paket uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan ev sahibi S.G. (E-26)  ile evde misafir olarak bulunan O.Ş’yi (E-28) dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada poşet içerisinde bulunan maddenin 17 gram 670 miligram ağırlığında olduğu belirtilirken, zanlıların suçlamaları reddederek davalarını kabul etmedikleri açıklandı.
Polis, alınan bir ihbar üzerine 26 Aralık saat 09.30 sıralarında, Lefkoşa’da Kızılbaş bölgesinde S.G isimli 26 yaşındaki erkek şahsın evine operasyon düzenlediklerini söyledi. Polis, evde yapılan aramada herhangi bir kanunsuz maddeye rastlamadığını, evin çevresinde yapılan aramada ise boş arazide market poşeti içerisinde 6 paket içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde, içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olan 2 boş paket, içerisinde uyuşturucu olan bir yanık sigara izmariti bulduklarını açıkladı. Polis, bulunan yasa dışı maddeler üzerine ev sahibi S.G ile evde misafir olarak bulunan O.Ş’nin tutuklandığını belirterek, üç gündür tutuklu olan zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını açıkladı. Polis, zanlıların aleyhlerine getirilen davaları kabul etmediğini belirterek, ileride yargı aşamasında hazır olmaları için teminata bağlanmalarını talep etti.
Mahkeme, zanlıların birer kefilin 25 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna gidip ispat-i vücut etmeleri ve yurt dışına çıkış yasağı şartları ile tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474