banner564

Bu nasıl bir insanlık

Bin 297 TL’yi çalmak için Kadir Şeker’in başına defalarca keserle vuran, sonra da bıçaklayan Adem Akça, 4 gün sonra yakalandı

Bu nasıl bir insanlık
banner598
Çiğdem AYDIN
Güzelyurt’taki Burger City isimli iş yerinden hırsızlık yapan ve iş yeri sorumlusu Kadir Şeker’in başına defalarca keserle vurup, boğazından ve karnından bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra kayıplara karışan Adem Akça, olaydan 4 gün sonra tespit edilerek yakalandı. Duyanlara ‘Bu nasıl bir insanlık’ dedirten olayın zanlısı gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı. 

Suçunu kabul etti
Zanlının polise verdiği ifadede suçunu kabul ettiği belirtilirken, soygunda başından ağır yaralanarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılan Kadir Şeker’in tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Duruşmada, hakkında adam öldürmeye teşebbüs başta olmak üzere 5 ayrı suçtan soruşturma başlatılan zanlı hakkındaki iddiaları aktarıldı. Polis, Güzelyurt’ta, 9 Ocak tarihinde saat 23.50 sıralarında zanlı Adem Akça’nın soygun gerçekleştirmek için Burger City’e girdiğini söyledi. Polis, zanlının yanında bulundurduğu keser ile iş yeri sorumlusu Kadir Şeker’in başına defalarca vurup Bin 297 TL nakit parayı çaldığını ifade etti. 

Cebinden çıkardığı bıçakla dehşet saçtı
Şeker’in parayı geri almak istemesi üzerine zanlı Akça’nın, cebinden çıkardığı bıçakla Kadir Şeker’i boğazından ve karnından bıçaklayarak olay yerinden kaçtığını kaydeden polis, olay tarihinden itibaren aranan zanlının önceki gece saat 01.00 sıralarında Güzelyurt’ta tespit edilip tutuklandığını belirtti.  Polis, zanlının verdiği gönüllü ifadesinde işlediği suçu kabul ettiğini, alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera kayıtlarının olduğunu belirterek, bir gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.     
Mahkeme, hakkında “Adam öldürmeye teşebbüs”, “Soygun”, “Yaralama”, “Ciddi darp” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından soruşturma yürütülen zanlının ilk etapta bir gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi. Zanlı bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474