banner564

Buna ne yapmalı?

Okul otobüsünde 23 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunan Ahmet Bilgili’nin 12 yaşındaki kız çocuğu dahil, çok sayıda benzer suç işlediği açıklandı

Buna ne yapmalı?
banner598

 Suna ERDEN

Öğrenci olmadığı halde  Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne (UKÜ) ait okul servisine binen ve araçta yolculuk yapan 23 yaşındaki kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunan 24 yaşındaki Ahmet Bilgili hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada, zanlının 28 Mart 2018 tarihide de yine bir üniversiteye ait okul otobüsünde bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu, ayrıca 12 yaşında bir çocuğa cinsel saldırı gerçekleştirdiği, zanlının telefonda tacizlik ve farklı suçlardan da  sabıkaları olduğu açıklandı.
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Ahmet Bilgili’nin 21 Eylül tarihinde saat 18.45 sıralarında Lefkoşa'da Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'ne ait öğrenci servisi içerisinde bulunduğu esnada, otobüste seyahat etmekte olan 23 yaşındaki kız öğrencinin arkasına yanaştığını, cinsel organını şortundan çıkarmadan genç kızın kalçalarına sürtüp, elleri ile de kalçasını sıkarak cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. 

İlk vukatı değil
Polis, zanlının boynuna sarılıp bağırması üzerine otobüste bulunan diğer yolcuların yardımı ile etkisiz hale getirilip yakalandığını açıkladı. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, yapılan soruşturmada, Bilgili’nin 28 Mart 2018 tarihinde okul otobüsünde yine bir kadına cinsel saldırıda bulunduğunu belirtti. Polis, zanlının ayrıca 12 yaşında bir çocuğa cinsel saldırıda bulunduğunu ancak şikâyetlerin ileri götürülmediğini açıkladı. Zanlının telefonda tacizlik suçundan da hakkında polise şikâyette bulunulduğu ve farklı suçlardan da  sabıkaları olduğuna değinen polis,19 yıldır adada yaşayan ve işsiz olan zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının 3 ayı aşmamak üzere Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473