banner564

Büyük heyecan

İlk 10 bisikletin talihlileri, Mevlevi Tekke önünde ve noter Taner Çakıcı’nın huzurunda yapılan çekilişle belirlendi

Büyük heyecan
banner598
Gazeteniz Diyalog’un, her hafta 10 kişiye armağanı olan Geroni Bisiklet Kampanyasının ilkinin talihlileri dün Mevlevi Tekke önünde ve noter Taner Çakıcı’nın huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Ülkenin dört bir yanından yoğun bir katılımın olduğu kampanyada, okurlardan gelen kuponlar arasından gerçekleştirilen çekilişte Geroni bisiklet kazanan isimler şu şekilde oldu:

GERONİ BİSİKLET KAMPANYASI 1. ÇEKİLİŞ TALİHLİLERİ
1- LÜTFİYE ÇAKLI – PINARBAŞI
2- HAYRETTİN DEMİR – BOĞAZ
3- SONGÜL AY – GEÇİTKALE
4- KEREM GÜNEŞER – LEFKOŞA
5- SAMİ BEKTAŞ – GEÇİTKALE
6- KASIM GÜÇERİ - LEFKOŞA
7- MUSTAFA BORAL – KARŞIYAKA-GİRNE
8- ERAY SEYDALİ – LEFKOŞA
9- SİMAY ÇERKEZ - TUZLA
10- BETÜL OKÇU – LEFKOŞA

İkinci kampanya talihlileri Pazartesi
‘Diyalog eski Kıbrıs’ı geri getiriyor’ sloganı ile başlatılan ve büyük ilgi uyandıran Geroni bisiklet kampanyasının ikinci çekilişi 21 Temmuz Pazartesi günü yine noter huzurunda yapılacak.

Bugün 2 kupon birden
Diyalog gazete bulamayan okurları için bugün, üçüncü Geroni bisiklet kampanyasının  1 ve 2’nci kuponunu birlikte veriyor. Diyalog bugün ayrıca tüm okurlarına ‘Ülker Hanımeller’ hediye ediyor.

Nasıl katılacaksınız?  
Sizde Geroni Bisiklet Kampanyasına katılmak isterseniz, hergün bir Diyalog alarak 7 kupon biriktirecek ve bir zarfa koyarak, bölgenizdeki bayinize teslim edeceksiniz. Bayiniz kuponları teslim almıyorsa, genel bayilerimiz Yaysat ve Metin Hazim Remzi’nin Lefkoşa’daki ofislerine veya Diyalog Gazetesinin Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesindeki merkezine teslim edebilirseniz.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474