banner564

Çakıcı: Hedef iktidar

TKP Yeni Güçler’in Görneç Örgüt Başkanlığına İbrahim Sönmezler getirildi

Çakıcı: Hedef iktidar
banner598
Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler ) Görneç örgütü kuruldu. TKP- Yeni Güçler Görneç Örgüt Başkanlığı’na İbrahim Sönmezler getirilirken; Yönetim Kurulu; Mehmet Şah, Ersan Maraşlı, Uğur Sanverdi, Ahmet Şah, Arif İnce, Ergün Paşa, Mustafa Lord ve Ahmet Şensoy’dan oluştu.
Görneç’te düzenlenen toplantıya TKP Yeni Güçler Kurucular Kurulu Başkanı Mehmet Çakıcı ile kurucu üyeler Mustafa Emiroğulları, Mehmet Davulcu, Memduh Çeto ve birçok partili katıldı.
Etkinlikte konuşan Çakıcı, TKP Yeni Güçler’in kurulduğu ilk günden itibaren tüm bölgelerde örgütlenme çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve yoğun bir şekilde çalışmalara başladıklarını dile getirdi. 
Çakıcı, geniş bir kitleye hitap eden ve merkezde yer alan bir parti oluşturduklarını ve hedeflerinin ilk seçimde iktidar olduğunu kaydetti.
Çakıcı, bazı siyasi partilerle güç ve iş birliği çalışmalarını başlattıklarını, bu çerçevede Sosyal Demokrat Parti (SDP) ve Birleşik Kıbrıs Partisi ( BKP) ile görüşmeler yapıldığını ve bu çalışmalarının sonunda ülke siyasetinde yeni bir soluk, yeni bir alternatif yaratacaklarını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473