banner564

“Çalışanlara sahip çıkın”

KTAMS, Araç Dairesi’nde verilen sözlerin tutulması için Vergi Dairesi önünde basın açıklaması yaptı:

“Çalışanlara sahip çıkın”
banner598
Kıbrıs Türk Amme Memurlar Sendikası (KTAMS)  Hükümet ve Maliye Bakanlığı’ndan, Motorlu Araçlar Mukayyitliğinde verilen sözlerin tutulmasını, çalışanlara ve daireye sahip çıkılmasını istedi.
KTAMS dün Maliye Bakanlığı, Gelir ve Vergi Dairesi yeni binası önünde, esas kadroları Gelir ve Vergi Dairesi’nde olan Araç Kayıt Şubesi’ndeki üyeleriyle birlikte basın açıklaması yaptı. Hükümetin “altın yumurtlayan tavuğa” sahip çıkmadığını savunan KTAMS yetkilileri, daireye verilen yeni bina ve yasal düzenleme sözlerinin tutulmadığını, temizlik ihtiyaçlarının bile giderilmediğini iddia etti. 

Kaptan: Grev işten kaçma değil
KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan, yaptıklarının grev, eylem veya işten kaçma olmadığını, sadece kendilerine protokolle verilen sözlerin tutulmasını beklediklerini ve bu sözün tutulmasına kadar da burada bekleyeceklerini ifade eden Kaptan, devletin tüm çalışanlarına eşit mesafede olması gerektiğini vurguladı. Müdür Muavini Ahmet Acaroğlu da, bakanlığın çalışanların görevlendirmelerini Araç Kayıt Dairesi’ne yaptığını ve bu görevlendirmelerin halen sürdüğünü ifade ederek, görev yerlerinin orası olduğunu söyledi, konuyla ilgili Hukuk Dairesi’nden görüş alınacağını anlattı.

Bugün de grev var
Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), kadroları Gelir ve Vergi Dairesi’nde olan personelin Motorlu Araçlar Mukayyitliği’nde çalıştırıldığı ve hazırlanan protokolün hayata geçirilmediği gerekçesiyle bugün de Motorlu Araçlar Mukayyitliği’nde tam gün greve gidecek.
KTAMS’tan yapılan açıklamaya grev kapsamında saat 09.00’da Maliye Bakanlığı önünde basın açıklaması yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474