banner564

Çetin Sadrazam’ın davası 24 Mart’ta devam edecek

Ayrı yaşadığı eşini boğarak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanık Çetin Sadrazam’ın davasında tanıklar dinleniyor

Çetin Sadrazam’ın davası 24 Mart’ta devam edecek
banner598
Ayrı yaşadığı eşini Lefkoşa’da boğarak öldürmekten yargılanan Çetin Sadrazam, parası olmadığı için baro tarafından atanan üçüncü avukat ile de anlaşamadığını savundu.
Şükran Tekin’i planlayarak öldürdüğü gerekçesi ile yargılanan Çetin Sadrazam’ın davası sürüyor. Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan heyetin baktığı davada dün sanık ile Şükran Tekin’in aile yakınları ile arkadaşları mahkemede tanıklık etti. 

Şükran’ın yakınları ve arkadaşları tanıklık etti 
Sanığın erkek kardeşi, Şükran Tekin’in öldüğü gün Çetin Sadrazam’ın kendisine telefonla mesaj attığını, mesajda,“ Şükran’ın işi bitti, daha bulunamadı” diye yazdığını söyledi. Metin Sadrazam, sanık ile aralarının bozuk olduğunu ve konuşmadıklarını da belirtti.
Öldürülen Şükran Tekin’in kız kardeşi Nurcan Özüer ise ablasının sürekli kocası tarafından tehdit edildiğini belirterek, olay günü kendisine ulaşamayınca iki polis ile birlikte Taşkınköy’deki eve gittiklerini ve Şükran Tekin’i ölü olarak bulduklarını söyledi.
Şükran Tekin’in yakın arkadaşı Nurcan Arpacı da, Şükran Tekin’in sürekli olarak kocasından şiddet gördüğünü anlattığını, tehdit aldığını söylediğini ifade etti. Hasan doğan ise Güney’de yaşadığını ve sanıkla aynı köyde kaldığını söyleyerek sanığı birkaç kez Pile’ye götürdüğünü eşi öldükten sonrada sağın çocuklarını kedisi aracılığı ile cenazeye gönderdiğini söyledi. 
DAVA SÜRECEKBu tanıkların yanı sıra sanığın bacanağı Mustafa Özüer, Telsim çalışanı Erman Aknur ile Turksell çalışanı Müniş Celebi tanık olarak dinlendi. Tanıkların dinlenmesinin ardından dava 24 Mart tarihine ertelendi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473