banner564

Siber: “Gelecek kazanacak”

Siber, 19 Nisan’da esecek rüzgarın statükoyu silip süpüreceğini ifade etti

Siber: “Gelecek kazanacak”
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber, Dikmen ve civar köylerdeki örgütlerle CTP Girne İlçesi’nin ortaklaşa düzenlediği dayanışma gecesine katıldı. 
CTP’den yapılan açıklamaya göre etkinliğe, Genel Sekreter Kutlay Erk, MYK üyeleri, Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, Girne İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Girne milletvekilleri Abbas Sınay ve Salih İzbul, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ile partililer katıldı. 
Sibel Siber etkinlikteki konuşmasında 19 Nisan’daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra bu makama halk tarafından güven duyulacağını, hak ve adaletin geleceğini belirtti.
19 Nisan’da esecek rüzgarın statükoyu silip süpüreceğinin belirten Siber, “Çocuklarımız, gençlerimiz, ailelerimiz ve geleceğimiz kazanacak” dedi. 
Cumhurbaşkanlığı makamının artık iş yapan bir makam haline geleceğini vurgulayan Siber, Kıbrıs Türk halkının güven duyacağı bir lider olacağını söyledi. 
CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk 19 Nisan’daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turda bitmesinin ancak Sibel Siber’in seçimi kazanmasıyla mümkün olabileceğini savundu. 
Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, seçimin ikinci tura gitmesini istemediklerini ve Sibel Siber’in bu seçimi ilk turdan kazanacağına inandıklarını ifade etti. 
Hedefin yüzde 60 olduğunu söyleyen Çelebi, ikinci tura gidilse bile Siber’in seçimi kazanacağını savundu. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473