banner564

Cennetin adı: Girne

Kasım ayının ortasında Kıbrıs’ta yazdan kalma bir gün yaşanırken, Avrupa’nın birçok ülkesi yağmur ve fırtınanın etkisi altında kaldı

Cennetin adı: Girne
banner598

Melin DOBRAN

Kış mevsimine sayılı günlerin kaldığı dünyada birçok ülke soğuk hava, yağmur ve fırtına etkisi altında iken Kuzey Kıbrıs’ta yazdan kalma günler yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs turizminin can damarı konumundaki Girne Limanı’na hafta sonu çok sayıda ziyaretçi akın etti. Hem yerli hem de yabancı turistler sayesinde liman en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Özellikle yabancı turistler, Girne Kalesi’ni gezerek, bol bol fotoğraf çekti. Kordonboyu’ndaki restoranlarda mola verenler ise denize nazır sohbetin ve balık yemenin tadını çıkardı. Kasım ayının artasında yazdan kalma bir gün yaşayan turistler bir yandan içkilerini yudumladı bir yandan güneşin keyfini çıkardı. “Girne havası, tarihi yapısı ile cennetten bir köşeyi andırıyor” diyen turistler, çevrenin daha temzi olması gerektiğini belirtti.
Çocukları ile güzel havada yürüyüş yapan aileler ise güzel vakit geçirdi. Deniz kenarındaki oyun parkında ise çocukların cıvıltısı yükseldi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473