banner564

Cezası 3 yıla çıktı

Alkollü ve dikkatsiz bir şekilde araç kullanan ve 79 yaşındaki yayaya çarparak ölümüne neden olan Çağrı Ülker’e verilen 9 ay hapislik, Yüksek Mahkeme tarafından değiştirildi

Cezası 3 yıla çıktı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da alkollü ve dikkatsiz bir şekilde araç kullanarak yaya olarak yolu geçmeye çalışan 79 yaşındaki Fezile Balçıner’ e çarpıp ölümüne neden olan ve Ekim 2016 tarihinde Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 9 ay hapse mahkum edilen sanık Çağrı Ülker hakkındaki karar dün Yüksek Mahkeme’de değiştirildi.
Alt mahkemenin kararı üzerine istinafa giden iddia makamının talebi ile gerçekleştirilen duruşmalar sonucu karar açıklandı.
Yargıtay Ceza Mahkemesi Başkan Ahmet Kalkan ve üyeler Gülden Çiftcioğlu, Bertan Özerdağ'dan oluşan mahkeme heyeti, iddia makamının kararı istinaf etmesi üzerine görülen duruşma sonucunda itirazı haklı bulup sanığın almış olduğu 9 aylık hapis cezasını hatalı bularak 3 yıl hapis cezasına yükselttiklerini açıkladı.
Gazimağusa’da  2015 yılı Ekim ayı içerisinde yaşanan kazada,sanık alkol tesiri altında Mustafa Kemal Bulvarı’nda yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan 79 yaşındaki Fezile Balçıner’ e kullanımındaki FD 181 plakalı araç ile çarparak ölümüne neden olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2017, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473