banner564

Cezası açıklanacak

Güney’den bir kilo uyuşturucu ithal eden Sadi Aldağ, yargılandığı tüm davalardan suçlu bulunarak mahkûm edildi

Cezası açıklanacak
banner598

Suna ERDEN

Girne-Lefkoşa Anayolu Boğaz Piknik Alanı yakınlarında,  2 Ağustos 2017 tarihinde yapılan operasyonda ele geçirilen bir kilo hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan Ali Çetin Amcaoğlu’nun suç ortağı Sadi Aldağ hakkındaki dava dün sonuçlandı. Güney Kıbrıs’tan aldığı bir kilo hintkenevirini ithal ederek Ali Çetin Amcaoğlu’na veren sanık Sadi Aldağ yargılandığı tüm davalardan suçlu bulundu. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Melek Esendağlı, Kıdemli Yargıç Alev Ulunay ve Yargıç Murat Soytaç huzurunda gerçekleşen dünkü duruşmada sanık hakkında verilen mahkûmiyet kararını Başkan Melek Esendağlı açıkladı.  

Sıra cezada
Başkan Esendağlı, kararda sanığın aleyhine getirilen “bir kilo uyuşturucu madde ithal ve tasarruf” suçunu kabul etmemesi üzerine duruşmaya gidildiğini belirtti. Esendağlı, yapılan duruşma sonucunda sanığın gönüllü ifadesinin kabul görmemesine rağmen işlediği suçla ilgili olarak sunulan olgular ve emarelerin sanığın suçlu olduğunu gösterdiğini söyledi. 
Sanık aleyhine getirilen tüm davalardan suçlu bulup mahkûm ettiklerini açıklayan Başkan Melek Esendağlı, sanık avukatının hafifletici unsurları sunması ve ceza takdirinin açıklanması için davayı 7 Mayıs 2018 tarihine erteledi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2018, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473