banner564

Cinayet şüphesi

Bostancı Sınır Kapısından giriş yaptıktan sonra kayıplara karışan Kıbrıslı Rum Apostolidis’in  birlikte görüldüğü şahsın evinde kanlı gömlek bulundu

Cinayet şüphesi
banner598

 Suna ERDEN

Kuzey Kıbrıs’ta sırra kadem basan Kıbrıslı Rum 64 yaşındaki Solomos Apostolidis’in cinayete kurban gittiği tahmin ediliyor.
Elde edilen bilgilere göre, 28 Mart Çarşamba günü Bostancı Sınır Kapısı’ndan kuzeye geçen Apostolidis’in MET 470 plakalı aracı kilitli bir şekilde Alsancak’ta Kocatepe Sokak üzerinde bulunurken,  ailesinin kayıp ihbarı üzerine soruşturma başlatan polis, cinayet şüphesi üzerinde duruyor. 
Polis, Apostolidis’in son olarak 35 yaşlarında erkek bir şahısla görüldüğünü tespit ederken, üç gün önce ülkeden ayrılan şahsın evinde kanlı gömlek bulundu.

Ülkeden ayrılmış
Alsancak ve Girne civarındaki işyerlerine ait güvenlik kamera görüntüleri inceleyen polis, Apostolidis’in son olarak 35 yaşlarında erkek bir şahısla görüldüğünü tespit etti. Belirlenen şahsın kimlik bilgilerine ulaşarak evinde arama yapan polis, kanlı gömlek bulurken, söz konusu şahsın üç gün önce ülkeden çıkış yaptığı tespit edildi. İddiaya göre, şu anda aranan şahıs ilan edilen ve üç gün önce ülkeden çıkış yapan kişinin Apostolidis’in ile sık sık görüştüğü öne sürüldü. Apostolidis’in kuzeye geçiş yaptığı günlerde aranan şahısla görüştüğü ve onunla vakit geçirdiği öğrenilirken, kanlı elbiseleri bulan polisin cinayet ihtimalini dikkate alarak soruşturmayı yürüttüğü kaydedildi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473