banner564

Cindy ve Liz affetmiyor

Tasarruflarındaki uyuşturucu ile Kuzey Kıbrıs’a gelen iki kişi daha Ercan Havalimanında narkotik dedektör köpeklerin markajına takıldı

Cindy ve Liz affetmiyor
banner598
Tasarruflarındaki uyuşturucu ile Kuzey Kıbrıs’a gelen iki kişi daha Ercan Havalimanında narkotik dedektör köpeklerin markajına takıldı.
. Üzerinde yapılan aramada uyuşturucu hap bulunan Serkan Özdilek  ile hintkeneviri türü uyuşturucu bulunan Samet Şentürk dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, zanlı Serkan Özdilek'in 1 Mart tarihinde saat 11.30 sıralarında Ercan Havaalanı’ndan ülkeye giriş yapmak isterken narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada sırt çantasında 2 adet uyuşturucu hap bulunduğunu söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni olduğunu belirterek zanlının tutuklu kalmasını talep etti.

Pantolonun cebinden çıktı
Polis, zanlı Samet Şentürk’ün ise saat 13.30'da Ercan Havaalanı’ndan giriş yapmak istediği esnada devriye gezen narkotik detektör köpeği Liz tarafından tespit edilerek üzerinde yapılan aramada pantolonun sağ ön cebinde şeffaf naylon içerisinde 1 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis, emarelerin tahlile gönderileceğini belirterek zanlının tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme her iki zanlı hakkında da bir gün süre ile tutuklu kalmalarına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474