banner564

Çocuklar Meclis’i gördü

Ulukışla İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Sibel Siber’i ziyaret etti

Çocuklar Meclis’i gördü
banner598

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Mert Vamık Başkanlığı’ndaki, Ulukışla İlkokulu 3,4 ve 5’inci sınıf öğrencileri ile öğretmenlerini kabul etti.

Ulukışla İlkokulu Sınıf öğretmeni Mert Vamık, öğrencilerin meclisi tanıması ve meclis hakkında bilgi edinmesi amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, Vamık, konuşmasında Ulukışla İlkokulu hakkında bilgi de verdi.

Meclis Başkanı Sibel Siber de, öğrencilerin kurumları, görmesi benimsemesi ve tanımasının çok önemli olduğunu söyledi.

Siber, Meclis’in de önemli kurumlar arasında yer aldığını ifade ederek “Özellikle okulların meclisi ziyaret etmesini çok önemsiyoruz. Çocuklar kendi meclislerini görsünler, bilgi sahibi olsunlar. Bu tür ziyaretler hem duygusal yönden, hem de eğitim yönünden çok önemlidir” dedi.

Ulukışla İlkokulu öğrencileri daha sonra Genel Kurul Salonu ile Meclis Kütüphane’sini gezerek, oradaki çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

 

Girne Akdeniz Lions Kulübü’nü de kabul etti

Öte yandan Meclis Başkanı Sibel Siber dün, Girne Akdeniz Lions Kulübü’nü kabul etti.

Girne Akdeniz Lions Kulübü Başkanı Billur Özbalcı kabulde yaptığı konuşmada, her yıl kadın ressamların yaptığı eserleri sergilediklerini dile getirerek, bu yıl da 6’ıncısı düzenlenecek olan sergi açılışını Meclis Başkanı Sibel Siber’in yapmasını istediklerini söyledi.

Böylesi güzel bir görevde bir kadını görmenin kendilerini onurlandırdığını da sözlerine ekleyen Özbalcı, Girne Akdeniz Lions Kulübü çalışmaları hakkında bilgi de verdi.

Meclis Başkanı Sibel Siber de, toplum yaşamına gönüllü faaliyetlerle pozitif katkı koymanın önemine vurgu yaparak, kültür ve sanatın her zaman desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 03:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473