banner564

Coşkun Balta ile Mehmet Uçar ölümden döndü

Karşı istikametten gelen araçla çarpışmamak için direksiyon kıran Coşkun Balta, beton setin üzerine çıkarak, yanındaki Mehmet Uçar’la birlikte tarlaya uçtu

Coşkun Balta ile Mehmet Uçar ölümden döndü
banner598
Zorkun TAŞER
Çamlıbel-Yılmazköy anayolunda, dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazada 32 yaşındaki araç sürücüsü Coşkun Balta ve aynı araçta bulunan Mehmet Uçar isimli yolcu ölümden döndü.
Yüreklerin ağızlara geldiği kaza, Coşkun Balta isimli sürücünün, yönetimindeki ES 097 plakalı araçla Çamlıbel’den, Yılmazköy’e doğru seyrettiği esnada, sola meyilli virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki beton sete çarpması sonucu gerçekleşti.
İddialara göre, Coşkun Balta karşı yönden gelen araçla çarpışmamak için aniden direksiyonu kırdı ve kaza bu yüzden gerçekleşti.
Çarpmanın şiddetiyle beton setin üzerine çıkan araçta bulunan sürücü Coşkun Balta ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Uçar camdan dışarı fırladı. Coşkun Balta ve Mehmet Uçar, olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, sağlık durumları iyi olan Uçar ve Balta, yapılan kontrollerin ardından taburcu edildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474